StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Підлога буде липкою: прибиральниця назвала поширену помилку під час прибирання

10 серпня 2024, 04:32оновлено 10 серпня, 11:21
1327
Професійна прибиральниця Лінсі Кромбі поділилася чотирма причинами, чому підлога може залишатися брудною та липкою після миття, і як їх уникнути.
Підлога буде липкою: прибиральниця назвала поширену помилку під час прибирання
Як швидко відмити брудну підлогу - прибиральниця поділилась секретом / Колаж Главред, фото: скріншот із відео, pexels

Боротьба з брудною підлогою часто може бути невдячною справою, особливо коли ваші зусилля з миття підлоги лише збільшують її липкість. Однак існують помилки, яких можна уникнути, і які допоможуть вам досягти блискучого чистого результату.

Якщо вам цікаво дізнатись більше корисних порад щодо прибирання, рекомендуємо наш матеріал: Вистачить на довше: що розумні господині підсипають в пляшку з миючим засобом.

Лінсі Кромбі, яку називають "королевою чистоти", розповіла в Instagram про поширені помилки, які можуть призвести до того, що підлога не буде ідеальною.

відео дня

Основна причина, чому підлога може залишатися брудною після миття, - це використання брудної швабри або незміненої води під час прибирання.

"Використання брудної швабри або недостатньо часта заміна води для прибирання може призвести до поширення бруду та жиру, що спричиняє липкість. Завжди використовуйте чисту швабру і міняйте воду в міру необхідності", - вказує Лінсі.

Ентузіаст гігієни припускає, що надлишок миючого розчину або недостатнє ополіскування може призвести до того, що після прибирання підлога лишатиметься липкою, повідомляє Mirror.

"Використання занадто великої кількості миючого розчину може залишити мильний осад на підлозі, що зробить її липкою. Завжди дотримуйтесь рекомендованих пропорцій розведення. Якщо не промити підлогу належним чином після прибирання, на ній можуть залишитися залишки миючого засобу або очищувача. Обов'язково промивайте чистою водою після використання будь-якого миючого засобу", - застерігає вона.

Дивіться відео про те, як правильно мити підлогу:

Ліндсі також зазначає, що іноді проблема полягає в хімічному складі, попереджаючи, що використання неправильних миючих засобів може призвести до небажаних липких залишків на певних типах підлогових покриттів.

"Використання миючого засобу, який не підходить для вашого типу підлоги, може призвести до утворення липких слідів. Переконайтеся, що ви використовуєте відповідний очищувач для вашого конкретного матеріалу підлоги", - попереджає експерт.

The Daily Mirror

The Daily Mirror - британська національна щоденна газета у форматі таблоїд та є першим представником таблоїдної журналістики.
Газету заснував Альфред Хармсворт 2 листопада 1903 року. Спочатку Daily Mirror замислювалася як газета для жінок, що видається жінками, і мала стати "віддзеркаленням жіночого життя". Це не принесло успіху, тому Хармсворт вирішив зробити газету кольоровішою і з ширшим колом висвітлюваних питань, пише Вікіпедія.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти