StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Підлога буде чиста та блискуча": жінка поділилась геніальним лайхаком

11 березня 2024, 16:15оновлено 14 березня, 23:07
Жінка поділилася геніальним трюком, за допомогою якого ви більше ніколи не митимете підлогу брудною водою.
'Підлога буде чиста та блискуча': жінка поділилась геніальним лайхаком
Як ідеально вимити підлогу / колаж: Главред, фото: pexels

Якщо ви миєте дуже брудну підлогу, ви помітите, як швидко вода від вашої швабри стає сірою та брудною. Якщо ви і далі продовжуєте занурювати швабру в неї і далі мити підлогу, то цим лише робите гірше.

Радимо також ознайомитись із матеріалом: Жінка показала, як за допомогою тенісного м'яча прибрати старі плями на підлозі. Дізнайтесь корисний лайфхак по прибиранню.

Чудовою альтернативою є заміна води та додавання миючого засобу, щоб зробити її чистою, але це не тільки забирає багато часу, але й дорого, передає видання Mirror.

відео дня

Жінка у своєму TikTok розповіла лайфхак, який може заощадити і гроші, і час. Вона поділилася чудовою технікою прибирання, завдяки якій підлога стане блискучою та чистою. Для цього їй знадобилось широке відро Vileda із функцією віджиму для швабри, яка позбавляє від зайвої води.

"Як правило, надлишки бруду потрапляють прямо у відро, а вам доводилося занурювати швабру назад у брудну воду. Але замість цього варто помістити окреме відро із чистою водою у широке відро - фактично відокремлюючи брудну від чистої води", - радить блогер.

'Підлога буде чиста та блискуча': жінка поділилась геніальним лайхаком
Як вимити підлогу до блиску / фото: Tiktok

Тож тепер, коли будете обертати швабру, щоб позбутися надлишку брудної води, вона буде залишатись окремо від чистого відра.

"Замість того, щоб змішувати швабру з брудною водою після кожного використання, я використовувала маленьке відро, наповнене теплою чистою водою та засобом для миття підлоги. Після того, як поверхня підлоги добре витерта, я зливаю всю брудну воду, яка залишилася. Потім я переходжу до використання чистої води для миття швабри, а наприкінці потім ретельно споліскую її дочиста", - пояснила жінка.

The Daily Mirror

The Daily Mirror - британська національна щоденна газета у форматі таблоїд та є першим представником таблоїдної журналістики.
Газету заснував Альфред Хармсворт 2 листопада 1903 року. Спочатку Daily Mirror замислювалася як газета для жінок, що видається жінками, і мала стати "віддзеркаленням жіночого життя". Це не принесло успіху, тому Хармсворт вирішив зробити газету кольоровішою і з ширшим колом висвітлюваних питань, пише Вікіпедія.

Більше цікавих новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти