Мити унітаз "більше не доведеться": що потрібно покласти в туалетний бачок

8 жовтня 2024, 03:38
211
Експерт з прибирання поділилася домашнім способом швидкого очищення унітазу, суть якого полягає в тому, що більше ніколи не доведеться його мити.
Мити унітаз
Як очистити унітаз - що додати в бачок, щоб не мити унітаз / Колаж Главред, фото: скріншот із відео

Експерт із чистоти демонструє легкий спосіб підтримувати туалет в чистоті, використовуючи лише кілька доступних інгредієнтів, більшість з яких можна знайти під кухонною раковиною. Суть методу полягає в тому, що більше ніколи не доведеться його мити, повідомляє Mirror.

Блогерка Шакарра під ніком @trilla5thou у своєму відео на TikTok,пропонує змішати півтори склянки харчової соди, дві столові ложки оцту, півсклянки води та невелику кількість миючого засобу для посуду. Отриману суміш слід залити у форму для льоду, заморозити та використовувати для очищення унітазу без необхідності його миття йоршиком.

"Потрібно змішати все це, розлити у формочки для льоду і залишити на ніч", - сказала вона.

відео дня

Дивіться відео про те, як швидко очистити унітаз:

Шакарра детально розповіла, що один кубик слід помістити у верхню частину зливного бачка туалету, після чого закрити кришку і дати йому розчинитися. Вона демонструє, як підтримувати чистоту в туалеті за допомогою цієї суміші, показуючи, як унітаз стає чистим після кожного змиву.

Після змиву унітаз виглядає блискуче чистим, і Шакарра підкреслює, що використовувати туалетну щітку більше не потрібно. Вона також додає, що ці кубики мають приємний запах.

Крім того, Шакарра зазначила, що одного кубика може вистачити на кілька змивів, залежно від того, скільки часу вони зберігалися в морозильній камері.

Універсальний засіб для чищення
Універсальний засіб для чищення / Інфографіка: Главред

The Daily Mirror

The Daily Mirror - британська національна щоденна газета у форматі таблоїд та є першим представником таблоїдної журналістики.
Газету заснував Альфред Хармсворт 2 листопада 1903 року. Спочатку Daily Mirror замислювалася як газета для жінок, що видається жінками, і мала стати "віддзеркаленням жіночого життя". Це не принесло успіху, тому Хармсворт вирішив зробити газету кольоровішою і з ширшим колом висвітлюваних питань, пише Вікіпедія.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти