StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Мурахи зникнуть назавжди: експерт назвав мегаефективний спосіб

5 квітня 2024, 09:04оновлено 7 квітня, 09:07
2312
Позбутися мурах у будинку або квартирі може здатися нездійсненним завданням, але є досить простий спосіб, що може допомогти вигнати комах назавжди.
Мурахи зникнуть назавжди: експерт назвав мегаефективний спосіб
Як позбутись від мурах назавжди - народний метод / Колаж Главред, фото: pexels, ua.depositphotos.com

Ми всі раді, що зима нарешті закінчується, і погода стає теплішою, але сонячні дні означають більше комах у вашому саду - і більше шансів, що вони потраплять всередину. Поряд з мухами, однією з найбільших проблем, з якими люди стикаються в цю пору року, є мурахи, оскільки ці крихітні комахи виходять з гнізда в пошуках їжі.

За словами Джордана Ардоіна, експерта з боротьби зі шкідниками відзначив, що існує "природний спосіб" вигнати мурах з вашого будинку або саду. Все, що вам потрібно, щоб цей спосіб спрацював, - це кухонна сода, яка, ймовірно, вже є у вашій шафці - харчова сода, повідомляє Mirror.

Ви також можете використовувати дитячу присипку для того ж ефекту, якщо у вас вже є вдома, але сода набагато дешевша, якщо вам доведеться купувати будь-який з цих продуктів.

відео дня

Якщо вам цікаво дізнатись більше про ефективні засоби бородьби із комахами у домі, рекомендуємо наш матеріал: "Зникнуть із вашого дому": фахівці розповіли про геніальну пастку для мух.

"Харчова сода та дитяча присипка задихають мурах, забиваючи їхні дихальні шляхи - пори в їхньому екзоскелеті, які необхідні для дихання. При потраплянні всередину мурахи харчова сода спричиняє хімічну реакцію, яка вбиває її", - пояснив Джордан.

Все, що вам потрібно зробити, це посипати соду або дитячу присипку всередині мурашника, якщо ви можете його знайти і знаєте, звідки прилетіли мурахи. Якщо ви не впевнені, звідки беруться мурахи, ви можете створити бар'єр з соди, насипавши її біля точок входу та джерел їжі у вашому домі.

Для боротьби з мурахами Джордан рекомендує змішати рівні частини харчової соди та цукрової пудри, щоб отримати ідеальну "мурашину приманку". Однак, оскільки харчова сода може висушити траву і ґрунт, цей метод краще використовувати навколо будинку, а не в саду.

"Мурахи приваблюються цукром і з'їдають його, а потім забирають назад до гнізда, щоб інші мурахи теж могли його з'їсти. Вони проковтнуть соду з цукром і помруть", - сказав він.

Інші домашні засоби, такі як оцет, лимонний сік і чорний перець, використовуються як популярні мурашині репеленти і можуть відлякувати мурах від вашого будинку, але вони не вб'ють комах, якщо вони вже проникли всередину.

The Daily Mirror

The Daily Mirror - британська національна щоденна газета у форматі таблоїд та є першим представником таблоїдної журналістики.
Газету заснував Альфред Хармсворт 2 листопада 1903 року. Спочатку Daily Mirror замислювалася як газета для жінок, що видається жінками, і мала стати "віддзеркаленням жіночого життя". Це не принесло успіху, тому Хармсворт вирішив зробити газету кольоровішою і з ширшим колом висвітлюваних питань, пише Вікіпедія.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти