StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Зникнуть із вашого дому": фахівці розповіли про геніальну пастку для мух

5 квітня 2024, 01:31оновлено 5 квітня, 19:20
Дізнайтесь, який дешевий прийом із кухонних предметів, назавжди позбавить від надокучиливих комах.
'Зникнуть із вашого дому': фахівці розповіли про геніальну пастку для мух
Як знищити мух у будинку / колаж: Главред, фото: pexels, ua.depositphotos.com

Із весняним потеплінням прокидаються також і мухи, які можуть залітати до ваших домівок і стати надокучливою проблемою. Варто пам'ятати, що зазвичай мух приваблює все брудне в домі.

Вам також буде корисним матеріал: Чого бояться колорадські жуки: чим обприскувати кущі та що посадити поруч.

Фахівці радять, щоб запобігти поселенню мух цієї весни у домі, варто регулярно виносити сміття та завжди викидати не свіжу їжу. Хорошим варіантом проти мух, також стануть москітні сітки та електронні засоби для знищення мух, щоб запобігти їм, передає Mirror.

відео дня

Спеціалісти розповіли, що звичайна суміш оцту та мильного засобу може створити ідеальну пастку для мух. Варто просто змішати рясну порцію яблучного оцту з кількома краплями мильного засобу для посуду у високу склянку. Потім потрібно накрити стакан поліетиленовою плівкою і зробити декілька невеликих отворів у верхній частині.

Таким чином, мухи будуть летіти на запах та намагатимуться проникнути крізь отвори. Однак засіб для миття посуду змушує мух тонути замість того, щоб сісти на оцет.

"Інші природні засоби від мух включають лимонну траву, м’яту перцеву, евкаліпт, камфору та корицю. Незалежно від того, використовуєте ви ці аромати в формулах ефірних олій чи в інших формах, однак, ці природні засоби для боротьби зі шкідниками чудово справляються зі своєю справою, і ваш дім матиме чудовий аромат", - додали фахівці.

The Daily Mirror

The Daily Mirror - британська національна щоденна газета у форматі таблоїд та є першим представником таблоїдної журналістики.
Газету заснував Альфред Хармсворт 2 листопада 1903 року. Спочатку Daily Mirror замислювалася як газета для жінок, що видається жінками, і мала стати "віддзеркаленням жіночого життя". Це не принесло успіху, тому Хармсворт вирішив зробити газету кольоровішою і з ширшим колом висвітлюваних питань, пише Вікіпедія.

Більше цікавих новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти