StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Як приготувати яєчню без олії та сковороди: потрібно менше 2 хвилин

12 грудня 2023, 02:55оновлено 12 грудня 2023, 16:53
1055
Існує простий спосіб приготувати яєчню без сковорідки або навіть без використання плити - все, що потрібно, це яйця, дві паперові тарілки та мікрохвильова піч.
Як приготувати яєчню без олії та сковороди: потрібно менше 2 хвилин
Як приготувати яєчню без олії та сковороди - простий рецепт / Колаж Главред, фото: скріншот із відео

Яйця можна приготувати багатьма способами, але, мабуть, найскладнішим для багатьох є яєчня, адже якщо ви не змастите дно сковорідки маслом, не використаєте краплі олії або не матимете сковорідку з антипригарним покриттям, то може здатися, що ідеально підсмажити яйце неможливо.

Якщо ви спробували приготувати яєчню на сковорідці без використання жиру, щоб запобігти пригоранню, ви будете стояти біля раковини наступні десять хвилин, відмиваючи сковорідку і використовуючи смішну кількість миючого засобу для посуду. Але що, якби існував спосіб приготувати яєчню, не використовуючи взагалі нічого, в тому числі і сковорідку?

Щоб приготувати яєчню без сковорідки або навіть без використання плити, все, що вам потрібно - це яйця, дві паперові тарілки та мікрохвильова піч, пише Mirror.

відео дня

Все, що вам потрібно зробити, це розбити два, максимум три яйця на одну з тарілок, а потім накрити іншою тарілкою і поставити в мікрохвильову піч. За півтори хвилини у мікрохвильовій печі потужністю 800-1000 Вт ви приготуєте яєчню і ні про що не пошкодуєте.

Якщо вам цікаво дізнатись більше про лайфхаки із приготування страв із яєць, рекомендуємо наш матеріал: Навіщо при варінні яєць обов'язково додавати сіль: секрет досвідчених господинь.

Роуз Райзман поділилася зі своїми підписниками 29-секундним відео, як вона сказала: "Гаразд, ви не хочете використовувати сковорідку вранці, щоб приготувати смачну яєчню? Без проблем". Роуз закликає своїх підписників замінити сковорідку на дві паперові тарілки та мікрохвильову піч, щоб приготувати ідеальну яєчню за лічені секунди.

Дивіться відео про те, як посмажити яйця без олії та сковорідки:

@rosereisman So you want to fry eggs and either don’t want to get the kitchen dirty/ maybe you’re travelling and don’t have a pan? No problem! Give this hack/ recipe a try!? #rosereisman#friedeggs#microwavehack#fyp♬ original sound - Rose Reisman

З кожним наступним яйцем, яке додається в мікрохвильову піч, час приготування повинен збільшуватися на півхвилини, щоб білок прожарився і затвердів. Після того, як яйця були приготовані, Роуз стверджувала, що вони "виглядають чудово" і були "пухкими, як вона любить".

Рецепт можна змінювати за власним бажанням, трохи довше перебування в мікрохвильовці зробить білок твердішим. Шеф-кухар каже, що весь сенс лайфхаку полягає в тому, щоб "тримати кухню дійсно чистою", скоротивши кількість посуду.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти