StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Як відкрити пиво без відкривачки: 5 найпростіших способів

17 січня 2024, 11:53оновлено 6 лютого, 16:17
927
Є низка підручних предметів, які можна використовувати замість відкривачки.
Стеклянная бутылка
Як відкрити пиво без відкривачки/ колаж: Главред, фото: unsplash.com, скрин

Якщо ви зібралися провести час з друзями, купили пиво, але виявилося, що вдома немає відкривачки, не спішіть панікувати. Є низка способів, як відкрити пиво без відкривачки. Вдома точно знайдуться підручні засоби, які допоможуть зробити це швидко і без особливих зусиль.

Радимо також прочитати наступний матеріал: Як сказати українською "ни в коем случае": мовознавець здивував відповіддю

1. Ложка

Можна спробувати відкрити пляшку кінцем ложки. Для цього потрібно взяти пляшку рукою за шийку, поставити кінець ложки під кришечку, сперти ложку на руку і натиснути на ручку ложки так, щоб її кінець відкрив пляшку. Але ложку потрібно брати таку, яка не зламається від сильного тиску.

відео дня

2. Ножиці

Потрібно відкриті ножиці розмістити так, щоб вони "обійняли" шийку пляшки під кришкою. Далі спробувати ножицями підняти кришечку вверх і зняти її. Але з ножицями варто бути обережними – потрібно тримати їх гострими кінцями від себе, щоб не поранитися.

3. Рушник

Потрібно рушником або шматком тканини обкрутити кілька разів навколо кришки пляшки, а потім рукою спробувати прокрутити кришку проти годинникової стрілки, щоб ослабити її. Після цього перевірити, чи знімається вона. Такий спосіб може допомогти, якщо поруч немає взагалі нічого іншого, крім рушника чи іншої тканини, але цей варіант не завжди може виявитися дієвим.

4. Ключі

Можна спробувати підважити кінчик кришечки за допомогою ключів від квартири або автомобіля, і натиснути на край ключа, щоб кришка знялася. Якщо з першого разу кришка не піддається, можна підважити її таким чином у кількох місцях, а потім зняти.

5. Пряжка ременя

Якщо у вас ремінь з металевою пряжкою, то її можна використати, як відкривачку. Але варто пересвідчитися, що пряжка достатньо міцна і не зламається.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти