StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Як оновити старий холодильник: 5 крутих ідей, від яких гості ахнуть

23 жовтня 2023, 02:05
Старий холодильник не обов'язково відправляти на звалище.
Як оновити старий холодильник
Як оновити старий холодильник / Колаж Главред, фото: скріншот з YouTube

Холодильник може отримати другий подих завдяки креативним ідеям. Ми розповімо, що можна зробити зі старим холодильником, щоб здивувати знайомих і користуватися непотрібною технікою.

Холодильник-бар

Перетворіть свій старий холодильник на стильний міні-бар. Встановіть полиці для пляшок та склянок, додайте освітлення та оформіть його відповідно до вашого інтер'єру. Тепер у вас є ідеальне місце для зберігання напоїв.

Магнітна дошка

Покрийте передню панель холодильника спеціальною магнітною фарбою, і він перетвориться на величезну магнітну дошку. Тепер ви можете прикріплювати до нього записки, фотографії, рецепти та багато іншого.

відео дня

Розумний холодильник

Якщо у вас є навички в галузі електроніки, оновіть свій холодильник, додавши розумні функції. Можна впровадити систему управління через мобільний додаток, який дозволить вам стежити за температурою та запасами продуктів.

Художня панель

Попросіть художника або самостійно створіть оригінальну художню панель на передніх дверцятах холодильника. Це додасть вашій кухні індивідуальність і стане справжнім витвором мистецтва.

Вертикальний сад

Перетворіть старий холодильник на вертикальну рослину. Встановіть полиці для горщиків із рослинами всередині холодильника, створюючи унікальний рослинний простір, який привнесе свіжість та зелень до вашої оселі.

Вам можна бути цікавим:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти