StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Як позбутися вапняного нальоту на кранах: жінка поділилась геніальним способом

19 квітня 2024, 04:44
Експерт із прибирання поділилась доступним і натуральним методом видалення вапняного нальоту з кранів.
Як позбутися вапняного нальоту на кранах: жінка поділилась геніальним способом
Чим видалити вапняний наліт з крану / Колаж: Главред, фото: скріншот з відео на YouTube

Прибирання вдома часто передбачає використання кількох хімічних засобів для чищення. Замість того, щоб вдаватися до агресивних хімікатів, експерт розповіла, як натуральним засобом видалити стійкий вапняний наліт з кранів, пише Еxpress.co.uk.

Якщо вас цікавлять хитрощі прибирання, прочитайте матеріал Главреду: Чим категорично не можна мити скляну плиту: відповідь здивує вас.

Лимони мають багато переваг. Їх можна використовувати для очищення скла душової кабіни, чайників і мікрохвильових печей. Вони також ідеально підходять для очищення кранів, оскільки містять лимонну кислоту, яка розщеплює вапняний наліт.

відео дня

"Щоб позбутися вапняного нальоту на кранах, вам потрібно приготувати розчин лимонного соку та води у співвідношенні 75/25", - сказала експерт із прибирання Tap Warehouse Ненсі Емері.

Потім м’якою губкою обережно наберіть розчин, протріть ним кран. Частину розчину ви можете залишити під краном на 30 хвилин, щоб розчинити вапняні відкладення. Через пів години ретельно промийте крон водою.

Для спеціальних покриттів важливо уникати використання агресивних хімікатів під час прибирання, таких як оцет. Лимони досить кислі, тому не залишайте розчин лимонного соку довше двох хвилин на вразливих поверхнях.

Після того, як крани промито водою, їх слід потерти ганчіркою з мікрофібри. Це не тільки додасть блиску, але й допоможе уникнути утворення вапняного нальоту.

Розчин лимона також можна використовувати для очищення аератора у вашому крані, який також схильний до утворення вапняного нальоту. Щоб видалити вапняний наліт з аератора, прочистіть його зубною щіткою та розчином лимонного соку.

Що потрібно знати про Express.co.uk

Express.co.uk - британський таблоїд, який є цифровим підрозділом Daily Express і Sunday Express - одного з найвідоміших і надійних британських новинних брендів.

З 1900 року Express надає мільйонам читачів інформоване висвітлення найважливіших світових подій як у друкованому вигляді, так і в режимі онлайн.

Як кажуть у виданні, вони щодня намагаються надати читачам найкращу журналістику, інформувати та розважати.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти