Із чого насправді виготовляють жувальну гумку: люди здивовані відповіддю

2 жовтня 2024, 14:40оновлено 2 жовтня, 16:16
45
Як виготовляють жувальну гумку та із чого - у Мережі здивували "рецептом" гумки.
Із чого насправді виготовляють жувальну гумку: люди здивовані відповіддю
Із чого виготовляють жувальну гумку / колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com

Мало хто знає із чого насправді виготовляють жувальну гумку. Відомо, що колись робили її із жувального соку дерева Sapodilla, однак із часом рецептура змінилась.

BBC Science Focus повідомляє , що зараз більшість компаній використовують речовину під назвою поліізобутилен для виробництва гумки. Це основний компонент бутилкаучуку, який часто використовують у виробництві камер. Однак не кожна компанія, яка вказує "основу жувальної гумки", використовуватиме це, але це виглядає дивно, передає Ladbible.

"Поліізобутилен змішують із пластифікаторами та харчовими матеріалами, щоб зробити гумку придатною для жування. Успіх чикла та поліізобутилену частково полягає у вузькому температурному діапазоні, в якому матеріали розм’якшуються. Таким чином, міцний матеріал, який легко формувати, стає м’яким і податливим у теплі рота", - пояснили у матеріалі.

відео дня

Однак, якщо ви більше любите природний, органічний спосіб життя, то для вас існують жуйки, які із того деревного соку, який був раніше. Вчені також розглянули можливість використання кукурудзяного зеїну для виготовлення цієї важливої ​​жувальної частини жуйки.

"Не варто панікувати з цього приводу, тому що для того, щоб жувальна гумка була безпечною, її спочатку потрібно класифікувати як таку, щоб продати. Хоча це, можливо, викликало трохи занепокоєння щодо того, що насправді являє собою жувальна гумка, все ще існує давній страх її проковтнути", - додали у виданні.

Що відомо про LADbible Group Limited?

LADbible Group - британський цифровий видавець. Медіа-бренди LADbible Group мають аудиторію, що наближається до мільярда, з 262 мільйонами підписників у всьому світі на основних платформах соціальних мереж.

Компанія публікує оригінальні і придбані матеріали, включаючи редакційні, відео та документальні матеріали, деякі з яких транслюються в прямому ефірі. Їхній вміст охоплює розваги та інтерв’ю зі знаменитостями, а також новини та поточні події, пише Вікіпедія.

Більше цікавих новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти