StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Ці звуки не можна ігнорувати: сантехнік назвав ознаки поломки унітазу

10 лютого 2024, 04:03
У будинку лунають різні звуки, і хоча ви можете не знати, що вони всі означають, експерт назвав звуки з вашого туалету, які не варто ігнорувати.
Ці звуки не можна ігнорувати: сантехнік назвав ознаки поломки унітазу
Які звуки вказують на поломку унітазу - сантехнік розповів, як прочистити унітаз / Колаж Главред, фото: ua.depositphotos.com

Ніхто не хоче зіткнутися з величезним рахунком за послуги сантехніка. Але один з експертів розповів, коли слід звертатися за допомогою у ванній кімнаті, щоб зменшити ризик сплати дорогих рахунків за ремонт. Коли ми спускаємо воду в туалеті, ми не дуже замислюємося над звуками, що доносяться з унітазу - але виявляється, що якщо ваш унітаз починає "булькати" або "булькати", це означає, що є щось, що потребує уваги.

Це може означати, що у вас часткове або повне засмічення - і що вода починає "затримуватися в трубах", затримуючи повітря. Це повітря може вийти тільки через сам унітаз, і саме воно викликає булькання або шипіння, за словами експерта з сантехніки Дома Ліса Белла (Dom Lees Bell), пише видання Mirror.

Щоб усунути засмічення, Дом запропонував використовувати вантуз. Він сказав: "При зануренні вгору і вниз в унітазі створюється всмоктування, яке є достатньо сильним, щоб видалити засмічення і дозволити воді вільно текти".

відео дня

Потім він порадив, що перед початком роботи важливо "перекрити інші отвори", через які може виходити повітря - наприклад, раковину або душ.

Це можна зробити за допомогою старого ганчір'я, і це дасть вам набагато більше "сили занурення". Він рекомендував: "Використовуйте вантуз, який найкраще підходить для туалету, і змастіть його сантехнічним мастилом або вазеліном, щоб створити герметичне ущільнення і усунути засмічення".

Ще один шум, до якого експерт радить прислухатися, - це шипіння. За його словами, це може "сигналізувати про неприємності", і незалежно від того, звідки вони походять - з унітазу, раковини, труб чи стін - їх потрібно швидко усунути.

"Якщо ви помітили шипіння з водопровідної труби, це, ймовірно, пов'язано із занадто високим тиском води. Це можна виправити досить просто, тож не варто зволікати. Якщо ви проігноруєте звук, це може призвести до високих рахунків за воду, а також додасть непотрібного навантаження на ваші труби, що скоротить термін їхньої служби і може дорого коштувати", - вказує експерт.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти