StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Чому не можна ставити кімнатні рослини на підвіконня: які квіти в небезпеці

18 березня 2024, 02:32
Фахівці розповіли, чому не можна розміщувати кімнатні рослини на підвіконні - маловідома причина
Чому не можна ставити кімнатні рослини на підвіконня: які квіти в небезпеці
Чому не можна ставити кімнатні рослини на підвіконня / колаж: Главред, фото: pexels

Кімнатні рослини можуть додати вашому дому безтурботну, заспокійливу атмосферу та створюють затишок у вашому домі. Варто правильно доглядати за рослинами у домі, щоб вони мали гарний та здоровий вигляд.

Часто люди ставлять кімнатні рослини на підвіконня, щоб вони гарно доповнювали інтер'єр в домі, однак, це може лише завдати шкоди вашій рослині. Не всі рослини мають однакові потреби, і деякі з найпоширеніших кімнатних рослин можуть загинути біля вікна, передає Mirror.

Фахівці повідомили, що не варто ставити на підвіконня фіалки та мирні лілії, адже сонячне проміння може обпалити їх листя та залишити їх позначенити їх чорними смугами на листі.

відео дня

Краще на підвіконня поставити рослину, як алое вера, кактуси та сукуленти. Якщо ви шукаєте квітучі рослини, то пеларгонії та бугенвілії є чудовим вибором і чудово поєднуються - обидві рослини люблять багато сонця.

Важливо також пам’ятати про коливання температури, які виникають на підвіконні - часто ці зони вдома можуть коливатися від протягів і холоду до спеки. Тож, якщо ви помітили, що ваша рослина погано реагує на своє розташування, варто перенести в інше місце вашого дому.

Які кімнатні рослини не можна ставити на підвіконні

  • Монстері подобається висока волога, однак потрібне хороше освітлення. Її можна поставити на підвіконня, але, щоб сонце не дуже палило рослину.
  • Калатею також можна розташувати на підвіконні, або десь біля вікна. Варто слідкувати, щоб рослина уникала протягів та перепадів температури у повітрі.
  • Якщо горщик орхідеї розташований на вікні з південного боку, то необхідно захистити його від прямих сонячних променів. Інакше, рослина може постраждати.
  • Пуансетія квітне взимку, тому що рослині не подобається тепло. Рослину можна поставити на підвіконня, але варто слідкувати, щоб температура коливалась від +15°С до +21°С.

The Daily Mirror

The Daily Mirror - британська національна щоденна газета у форматі таблоїд та є першим представником таблоїдної журналістики.
Газету заснував Альфред Хармсворт 2 листопада 1903 року. Спочатку Daily Mirror замислювалася як газета для жінок, що видається жінками, і мала стати "віддзеркаленням жіночого життя". Це не принесло успіху, тому Хармсворт вирішив зробити газету кольоровішою і з ширшим колом висвітлюваних питань, пише Вікіпедія.

Більше цікавих новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти