StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Чим можна відмити засохлу монтажну піну: лайфхак, який врятує ваші поверхні

24 червня 2024, 02:35
2204
Чим можна видалити монтажну піну із пластику - Главред зібрав корисні поради.
Чим можна відмити засохлу монтажну піну: лайфхак, який врятує ваші поверхні
Як забрати пляму від монтажної піни з дверей / колаж: Главред, скріншоти: відео

Чим можна відмити монтажну піну з одягу, щоб не залишилось плям - Главред розповів про дієві лайфхаки за допомогою підручних засобів. Нині існує спеціальний очищувач, адже він професійно та найнадійно очистить ваші речі від монтажної піни. Також можна просто помістити забруднений в піну одяг в морозильну камеру. Вже за декілька годин варто дістати одяг і просто зшкребти піну.

Фахівці також розповіли, що до складу більшості спеціальних очисників входить ацетон. Тож, якщо у вас немає спеціальних засобів, можна просто скористатись ацетоном.

Чим можна видалити монтажну піну із пластику

Експерти розповіли, що пластикові поверхні заборонено обробляти різними хімічними очищувачами, щоб видалити монтажу піну, адже можна дуже пошкодити пластик. Необхідно видаляти монтажну піну із пластмаси відразу, поки вона не засохла. Адже герметик можна зняти будь-яким підручним предметом, а потім варто насухо витерти сухою ганчіркою.

відео дня

Однак, якщо піна швидко застигла, тоді експерти радять застосувати очищувач Belife FOAMCLEАNER. Цей засіб відомий тим, що ретельно та обережно видаляє монтажну піну. Для цього варто добре розподілити очисник на брудній ділянці та залишити на 30 хвилин. Знімати залишки піни варто жорсткою щіткою.

Який засіб роз'їдає монтажну піну

Майстри також розповіли про засоби, які із легкістю допоможуть видалити монтажну піну із різних поверхонь. Нині у будівельних магазинах можна знайти різноманітні розчинники. Однак, вдома ви теж можете знайти речі, які допоможуть прибрати сліди монтажної піни.

  • Спеціальний очисник для свіжого герметика.
  • Різні асоби для усунення засохлої піни.
  • Гель "Димексид".
  • Ацетон.

Чим можна відмити монтажну піну з рук

  • Для безпечного методу, щоб видалити монтажну піну з рук, підійде рідина для зняття лаку на ацетоновой основі. Ацетон більш м'яко і ніжно діє на шкіру людини, ніж спеціальні розчинники. Однак, варто встигнути застосувати ацетон на ще не засохлий матеріал. Варто змочити ацетоном серветку або тканину і акуратно витирати піну зі шкіри.
  • Також відомо, що продукт на основі олії також може прибрати піну зі шкіри. Варто нагріти олію до невисокої температури, а потім занурити туди ганчірку, щоб накрити нею шкіру із піною. Варто потримати цей компрес на місці із піною та почекати 20-30 хвилин, а потім потерти пляму і змити її.
  • За допомогою солі також можна прибрати монтажну піну зі шкіри. Однак, варто обрати сіль із більшими частинками, адже тоді збільшиться ефект. Сіллю необхідно протерти місце з залишками піни на тілі, а потім добре промити водою з милом.
Средство от пятен на одежде инфографика
Як приготувати засіб від плям на одязі / Інфографіка: Главред

Більше цікавих новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти