StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Як швидко відбілити шкарпетки: у Мережі поділились дієвим лайфхаком

10 червня 2024, 01:31оновлено 11 червня, 00:35
3972
Експерт поділився лайфхаком, який допоможе відновити шкарпетки природним шляхом.
Як швидко відбілити шкарпетки: у Мережі поділились дієвим лайфхаком
Як відіпрати білі шкарпетки / колаж: Главред, фото: unsplash

У Мережі поділились дієвими методами, як повернути білий колір шкарпеткам, щоб вони виглядали абсолютно новими - це можливо завдяки простому способу прання.

Ознайомтесь із корисним матеріалом: Шкарпетки будуть як нові: чоловік поділився лайфхаком, як відбілити старі шкарпетки.

Шкарпетки - це одні із найпопулярніших предметів одягу, але, на жаль, білі шкарпетки можуть стати сірими або жовтими від використання, а піт, пил і бруд змінюють їхній вигляд. Експерт поділився лайфхаком, який допоможе відновити шкарпетки природним шляхом та із мінімальними зусиллями видалить плями, передає видання Mirror.

відео дня

Фахівці поділились, що для відбілювання шкарпеток ідеально підійде лимон. Все, що потрібно зробити для цього: взяти лимон і вичавити з нього сік. Потім опустіть заплямовані або пожовклі шкарпетки в миску, наповнену теплою водою, перш ніж додати лимонний сік. Варто залишити шкарпетки в розчині приблизно на дві-три години, а потім випрати їх у звичайний спосіб.

Також існує багато переваг використання лимонів замість агресивних хімікатів, таких як відбілювач. По-перше, лимони діють як природний пом’якшувач тканини. Це відбувається тому, що лимонна кислота, яка міститься в лимонному соці, розщеплює залишки миючих засобів або мила.

Ще одна причина, чому це чудовий вибір для тих, хто шукає екологічно чистий підхід до видалення плям - це антибактеріальні властивості лимонів. Кислота, яка міститься в лимоні, також є антибактеріальною, антисептичною та діє як природний відбілювач.

Однак, якщо у вас під рукою немає лимона, ви завжди можете використовувати білий оцет як засіб для виведення плям, або харчову соду.

Як швидко відбілити шкарпетки: у Мережі поділились дієвим лайфхаком
Як зробити засіб від плям на одязі / Інфографіка: Главред

The Daily Mirror

The Daily Mirror - британська національна щоденна газета у форматі таблоїд та є першим представником таблоїдної журналістики.
Газету заснував Альфред Хармсворт 2 листопада 1903 року. Спочатку Daily Mirror замислювалася як газета для жінок, що видається жінками, і мала стати "віддзеркаленням жіночого життя". Це не принесло успіху, тому Хармсворт вирішив зробити газету кольоровішою і з ширшим колом висвітлюваних питань, пише Вікіпедія.

Більше цікавих новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти