StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Будуть працювати набагато краще: як почистити навушники від сірки

11 жовтня 2023, 10:45
1299
Правильний догляд за навушниками не тільки продовжує їх термін служби, але і забезпечує кристально чисту звукову якість.
Як почистити навушники від сірки в домашніх умовах
Як почистити навушники від сірки в домашніх умовах / Колаж Главред, фото: скріншот YouTube

Навушники - незамінний аксесуар для багатьох з нас, що забезпечує відмінну звукову якість в дорозі, на роботі або в спортзалі. Однак з часом вони можуть забруднитися сіркою і втратити в звуковій якості. Ми розповімо, як ефективно і безпечно почистити навушники від сірки в домашніх умовах.

Як почистити навушники від сірки в домашніх умовах?

  1. Використовуйте м'яку щітку: Першим кроком для очищення навушників від сірки є видалення видимих відкладень за допомогою м'якої щітки. Це може бути звичайна зубна щітка або спеціалізована щітка для прибирання електроніки.
  2. Серветка та ізопропіловий спирт: Змочіть м'яку тканину або тканину в ізопропіловому спирті і обережно протріть поверхні навушників, особливо зони навколо динаміків. Це допоможе усунути залишки сірки і масла від шкіри.
  3. Волога серветка для дезінфекції: Після чищення серветкою і спиртом, можна використовувати вологі дезінфікуючі серветки, щоб не тільки очистити, але і дезінфікувати навушники.

Чи можна чистити навушники перекисом водню?

Попри те, що перекис водню може використовуватися для очищення деяких поверхонь, вона не рекомендується для чищення навушників. Перекис водню може бути агресивним і пошкодити матеріали, з яких виготовлені навушники, такі як пластик або гума.

відео дня

Щоб зберегти навушники в їх первозданному стані, краще дотримуватися вищеописаних методів з використанням ізопропілового спирту і м'яких серветок.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти