StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Автомеханік поділився геніальним лайфхаком з цибулею, який розморозить лобове скло за лічені хвилини

21 грудня 2023, 12:33оновлено 22 грудня 2023, 16:31
Цей спосіб настільки простий, що віддирати лід вранці не доведеться зовсім.
Автомеханік поділився геніальним лайфхаком з цибулею, який розморозить лобове скло за лічені хвилини
Як розморозити машину від льоду / Колаж Главред, фото скріншот YouTube (ChrisFix), flickr (Salvatore G2)

Багато з нас чекають Різдво в цьому році, але, як правило, з надією спостерігати за ним з теплого вікна, а не відчищати машину на морозі. У зв'язку з цим один механік підірвав уми людей своєю сезонною порадою про те, як запобігти замерзанню за ніч, пише Mirror.

Як швидко відігріти лобове скло від льоду - лайфхак з цибулею

Хоча скребки для льоду можуть допомогти видалити деякі уламки льоду на поверхні в цьому сезоні, для повного усунення проблеми може знадобитися деякий час. Як і в будь-якій іншій справі, профілактика краще лікування, і прискорити процес можна, використовуючи, зокрема, один з основних предметів в шафі.

Можливо, вам буде цікаво: Цю помилку допускають всі: чому не виходить зробити запечену картоплю хрусткою.

відео дня

Експерт з автотранспорту Тім Алкок каже: "З різким зниженням температури багатьом з нас доводиться стикатися з необхідністю очищати автомобіль від льоду вранці. Але використання скребка для очищення автомобіля від льоду може змусити вас простояти 15-20 хвилин, що може стати кошмаром, коли у вас напружений графік".

"Щоб за ніч на лобовому склі не утворювався лід і іній, спробуйте використовувати замість цього цибулю. Розріжте цибулину навпіл і протріть нею лобове скло вночі, щоб запобігти налипання товстого шару льоду. Хоча це може здатися дивним, олія з цибулі покриває скло шаром, який чудесним чином перешкоджає налипанню інію", - говорить він.

Також в списку кращих порад Тіма по швидкому вирішенню проблеми обмерзання автомобіля, яке не потребує великих витрат - використання лимонів. Лимонна кислота може допомогти зруйнувати крижаний бар'єр. Вичавіть сік на лобове скло, потім змийте його теплою водою і витріть залишки лимона.

А якщо машина вже занадто обмерзла, і її не рятує ні лимон, ні надійний скребок для льоду, не піддавайтеся спокусі облити скло окропом - це може призвести до його розколу. Замість цього Тім радить покласти на скло теплий вологий рушник, який допоможе швидко видалити товсті шматки льоду, не пошкодивши автомобіль.

Більше лайфхаків:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти