StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Як цікаво загорнути подарунок на Різдво та Новий рік: ваші близькі будуть вражені

21 грудня 2023, 04:10
176
Різдво та Новий рік вже не за горами, і багато хто буде пакувати подарунки для близьких. Блогер показала, як запакувати подарунки, щоб вони виглядали охайно.
Як цікаво загорнути подарунок на Різдво та Новий рік: ваші близькі будуть вражені
Як цікаво загорнути подарунок на Різдво та Новий рік - 3 незвичайні спосіби / Колаж Галвред, фото: скріншот із відео

Багато людей ненавидять загортати різдвяні подарунки, тому що це може бути важко, особливо якщо подарунок має незручну форму. На щастя, інфлюенсер TikTok Шантель Міла (Chantel Mila) поділилася деякими хитрощами пакування подарунків, пише Express.

Як загорнути подарунок незручної форми

Перший лайфхак полягає в тому, щоб загорнути подарунок незручної форми, наприклад, м'яку іграшку, так, щоб він був схожий на різдвяний хлопавку.

У відео інфлюенсерка вирізала обгортковий папір за розміром і поклала іграшку в середину. Потім вона склала кожну половину паперу так, щоб вони зустрілися посередині, і закріпила їх скотчем.

відео дня

Потім вона вийняла подарунок і розплющила папір у прямокутник, а потім знову склала його вздовж, щоб вийшов тонкий прямокутник.

Дивіться відео про те, як цікаво загорнути подарунки на Новий рік та Різдво:

@mama_mila_ 4 of the best gift wraps for the trickiest shaped gifts ?? save this one to make wrapping all the hardest shaped gifts easily - toys, round gifts, irregular shaped gifts and wine bottles - I’ve got you! Created using Scotch® Gift Wrap Tape which becomes invisible once it’s on the paper. Let me know what you’d like to see wrapped next below! @scotchanz #christmas#christmastiktok#giftwrapping#giftwrappinghacks#presentwrapping#christmasdecor#christmastime#christmasmood#giftwrapping#giftwrappingideas#tipsandtricks#Scotch♬ Christmas song "Let's decorate" - 3KTrack

Потім Шантель склала сторони всередину приблизно на п'ять сантиметрів, а потім відрізала чотири кути, утворивши прямокутний трикутник.

У розгорнутому вигляді це виглядало як різдвяний крекер, в середину якого можна було покласти подарунок. Потім інфлюенсер перев'язував боки стрічкою, щоб створити ефект хлопавки, і подарунок був готовий.

Це може спрацювати і для чашок та свічок, оскільки їх іноді буває надзвичайно важко загорнути.

Як загорнути круглий подарунок

Шантель також поділилася найкращим способом обгортання круглих подарунків, таких як свічки або дифузори, які іноді можуть мати надлишок паперу, що робить їх неохайними.

Для початку відміряйте необхідну кількість паперу, а потім розріжте кожну довгу сторону на смужки приблизно по два-три сантиметри.

Потім покладіть подарунок на папір і закріпіть його скотчем, перш ніж скласти кожну смужку, яку ви щойно вирізали, навколо нижньої і верхньої частини подарунка.

Всі смужки повинні доходити до середини верхньої і нижньої частини подарунка, і для їх закріплення знадобиться лише невелика кількість скотчу.

Тіктокер рекомендує завершити подарунок бантиком для додаткового штриху.

Як загорнути подарунок неправильної форми

Для цього лайфхака дівчина продемонструвала, як загорнути кепку незручної форми та розміру.

Для початку відміряйте папір за розміром подарунка і скріпіть його посередині скотчем. Потім складіть основу догори і злегка розгорніть папір, щоб утворився ромб.

Складіть бокові сторони всередину перед верхньою і нижньою частиною, а потім закріпіть всі сторони скотчем, щоб утворилося плоске дно.

Помістіть подарунок всередину і заклейте верхню частину, і у вас вийде чудовий акуратний подарунковий пакунок з обгорткового паперу.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти