StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Жінка ставить лише одне питання під час співбесід і відразу отримує роботу

13 серпня 2023, 23:10оновлено 14 серпня 2023, 14:45
96322
Жінка стверджує, що коли вона ставила це питання потенційним роботодавцям, їй щоразу пропонували роботу.
собеседование
Жінка ставить лише одне питання під час співбесід / Коллаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com

Співбесіди можуть бути стресовими та нервовими, адже вам потрібно не лише підготуватися до запитань, які може поставити вам роботодавець, але й самому підготувати питання. Але одна жінка поділилася секретом власного успіху, розкривши підказку про співбесіду, яка, як вона стверджує, приносила їй успіх на кожній роботі.

Як пише Mirror, американка Дженніфер Рірдон опублікувала відео в TikTok, у якому розкриває перевірене запитання, яке вона ставить під час кожної співбесіди.

Як відомо, для особи, яка проводить співбесіду, досить звично запитати кандидата, чи є у нього запитання. У цей момент Дженніфер пропонує запитати: "Чи є якісь занепокоєння щодо мене, які ми можемо вирішити до того, як наша співбесіда закінчиться?".

відео дня

Дженніфер стверджує, що коли вона ставила це питання потенційним роботодавцям, їй щоразу пропонували роботу. Відео, яке вона опублікувала у соцмережі, вже має понад 32,4 мільйона лайків.

У коментарях під відео одна особа написала: "Найкраща порада щодо співбесіди, яку я чув у TikTok на сьогоднішній день". Тоді як хтось інший відповів: "Будь ласка, не робіть цього. Менеджери з найму взагалі ненавидять це питання". А інший користувач додав: "Я пробував це, на мене просто дивилися дивним поглядом, а потім вони казали щось на зразок "Ні, ми вже запитали вас про все".

Нагадаємо, раніше Главред розповідав про чоловіка, який зробив тест ДНК заради розваги і розкрив страшну таємницю своєї бабусі. Виявилося, що його бабуся в молоді роки мала курортний роман, під час якого завагітніла.

Також Главред повідомляв, що батьки назвали свою дитину дуже дивним ім'ям. Одна жінка опинилася у незручному становищі, коли дізналася про повне ім'я трьохрічної племінниці своєї подруги.

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти