StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Жінка з косою до пояса показала, що наносить на голову для волосся

25 липня 2023, 14:28оновлено 25 липня 2023, 17:34
Дізнайтеся, як зробити так, щоб волосся росло швидше з кожним днем.
як зробити так, щоб волосся росло швидше
як зробити так, щоб волосся росло швидше / колаж: Главред, фото: скріншот

Довге, м'яке і шовковисте волосся - мрія практично будь-якої жінки. Ми розповімо, як зробити так, щоб волосся росло швидше.

А якщо вам цікаві експерименти, читайте наш матеріал: Дівчина помила голову Fairy для посуду і показала, що сталося з її волоссям.

Рано чи пізно кожна жінка замислюється над тим, як відростити волосся з нуля. Жінка з косою нижче пояса в соціальній мережі Тікток показала, що допомагає відростити волосся в домашніх умовах. Цей дешевий спосіб разюче впливає на ріст волосся.

відео дня

Вона змішала настоянку перцевої м'яти з водою в пропорціях 1 до 1 і залила цю рідину в ємність з пульверизатором. Потім два рази в тиждень наносила на корені волосся і не змивала. Результат від виконаної роботи ви можете помітити на відео.

Нагадаємо, не так давно ми розповідали про дешевий і доступний лайфхак, який наповнює будь-яку квартиру і будинок приємним і розкішним ароматом на довго.

Також ми писали про те, що робити, якщо під час нарізання цибулі долають сльози. Виявляється, від цього може врятувати всього три простих способи, про які ви не здогадувалися..

Також ми писали:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти