StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Тільки одиниці знайдуть помилку за 8 секунд: загадка для тих, у кого орлиний зір

1 лютого 2024, 23:33оновлено 6 лютого, 16:03
9933
Помилку на малюнку зможуть помітити лише надзвичайно кмітливі люди, адже безліч деталей відволікатиме від правильної відповіді.
Загадка, лупа
Потрібно знайти помилку на картинці за 8 секунд/ колаж: Главред, фото: jagranjosh, unsplash.com

Головоломки та оптичні ілюзії є чудовим способом розворушити мозок та покращити свої навички вирішення логічних завдань. Такі загадки допомагають покращити концентрацію уваги та зосередженість, а також загострити спостережливість.

Якщо вас цікавлять головоломки і різні загадки, радимо прочитати наступний матеріал: Треба за 8 секунд вгадати тварину на малюнку: лише одиниці впораються із завданням

Наступна загадка може заплутати кого завгодно, адже потрібно буде відшукати помилку на картинці, де зображено святкування дня народження дитини, пише jagranjosh.

відео дня

Лише одиницям вдасться всього за 8 секунд відповісти на питання, що не так на цьому малюнку. На перший погляд може здаватися, що ніякої помилки там немає, але це саме той випадок, коли не варто вірити своєму першому враженню.

Якщо уважно придивитися до картинки, то стає зрозуміло, що одна помилка там все-таки є. Вона не така очевидна, тому доведеться витратити на її пошуки деякий час. Але навіть якщо вам не вдається відшукати її за 8 секунд, не варто опускати руки – просто продовжуйте пошуки, не звертаючи увагу на час.

Загадка
Потрібно знайти помилку на картинці за 8 секунд/ jagranjosh

Спробуйте максимально сконцентруватися на завданні й не відволікатися ні на що інше, щоб швидше розгадати загадку.

Внизу ми залишили правильну відповідь.

Помилка полягає у тому, що на торті є 6 свічок, а на повітряних кульках зображена цифра 7, тому незрозуміло, скільки саме років виповнилося імениннику.

Загадка
На торті 6 свічок, а на кульках зображена цифра 7/ jagranjosh

Раніше ми розповідали про загадку, у якій потрібно за 6 секунд знайти помилку на картинці. На малюнку зображена дівчинка, яка гуляє в парку зі своїм собакою. Але щось на цій картинці не так. Чи зможете ви вгадати, що саме?

Також раніше ми розповідали про загадку, у якій потрібно знайти краба серед троянд за 8 секунд. Не кожному вдасться відшукати тваринку, яка дуже добре захована у таємній схованці.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти