Заощадження грошей на приготуванні чаю: чоловік здивував Мережу цікавим способом

3 жовтня 2024, 03:34
24
Цей спосіб заощадити кошти здивував сотні тисяч користувачів.
Чай, деньги
На звичайному чаї чоловік економить гроші / Колаж: Главред, фото: pixabay

Чимало людей шукають методи, як заощадити гроші, використовуючи досить типові моделі. Однак, на платформі X анонімний користувач поділився своїм дуже незвичним способом економії.

Як пише The Mirror, публікація цього невідомого зібрала майже 300 тисяч переглядів та сотні коментарів. Деякі люди навіть не сприйняли всерйоз цей лайфхак, однак ось в чому він полягає.

"Я постійно шукаю способи економити гроші. Коли варю яйця, то використовую окріп із каструлі, щоб заварити чай. Наливаю його прямо в чашку", - написав він.

відео дня

Серед користувачів розпалилась дискусія стосовно такого способу економії. Багато хто вважає його надто радикальним, однак були і такі, що пропонували альтернативні методи економії.

"Чому б не закип’ятити чайник для чаю, а вже після цього використовувати воду для варіння яєць?", - написав один із користувачів.

Сам автор публікації не вказав, скільки йому вдається економити грошей із таким лайфхаком, однак очевидно, що його можна віднести до методів максимальної економії і ощадливості.

The Daily Mirror

The Daily Mirror - британська національна щоденна газета у форматі таблоїд та є першим представником таблоїдної журналістики.
Газету заснував Альфред Хармсворт 2 листопада 1903 року. Спочатку Daily Mirror замислювалася як газета для жінок, що видається жінками, і мала стати "віддзеркаленням жіночого життя". Це не принесло успіху, тому Хармсворт вирішив зробити газету кольоровішою і з ширшим колом висвітлюваних питань, пише Вікіпедія.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти