StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Презентація iPhone 16 від Apple: яким буде новий айфон

9 вересня 2024, 13:01
4960
Розглянемо ключові характеристики та особливості, які очікуються в новій моделі.
Яким буде новий айфон
Яким буде новий айфон / Колаж Главред, фото: pixabay.com

Apple готується до найочікуванішої події року - презентація під слоганом "It's Glowtime" відбудеться 9 вересня. Цьогоріч компанія запропонує безліч оновлень і поліпшень, які зроблять новий айфон ще більш привабливим.

Багато користувачів задаються питанням, яким буде iPhone 16 і що нового представить Apple. Розглянемо ключові характеристики та особливості, які очікуються в новій моделі.

Новий дизайн iPhone 16

Однією з найпомітніших змін в айфоні 16 стане його дизайн. На відміну від попередніх моделей з діагонально розташованими камерами і квадратним виступом, iPhone 16 отримає вертикальну систему камер з виступом у формі таблетки. Ця зміна дасть змогу Apple зменшити розмір виступу, що зробить задню панель більш гладкою та акуратною, пише applefun.

Мікрофон буде розміщений поруч із камерами, а спалах переміститься на задню панель, виходячи за межі виступу. Також буде змінено перемикач вимкнення звуку - його замінить кнопка дії, аналогічна тій, що використовується в iPhone 15 Pro.

Що за пристрій iPhone?

iPhone - серія смартфонів, розроблених корпорацією Apple. Працюють під управлінням операційної системи iOS, що являє собою спрощену й оптимізовану для функціонування на мобільному пристрої версію macOS, повідомляє "Вікіпедія".

Характеристики iPhone 16

Що стосується айфона 16 характеристик, діагональ дисплея у базової моделі становитиме 6,1 дюйма, у iPhone 16 Plus - 6,7 дюйма, а в моделей Pro очікуються екрани розміром 6,3 і 6,9 дюймів відповідно. OLED-дисплеї використовуватимуть технологію мікролінз для підвищення яскравості та енергоефективності.

Модель iPhone 16 отримає збільшену оперативну пам'ять - 8 ГБ замість 6 ГБ, як у попередньому поколінні. Ця зміна зробить пристрій швидшим і продуктивнішим при виконанні багатозадачності. Також очікується підтримка Wi-Fi 7 для поліпшення швидкості та стабільності з'єднання.

Нові iPhone також використовуватимуть модем Qualcomm Snapdragon X75, забезпечуючи покращений зв'язок 5G, краще покриття та надійність.

Кольори і матеріали iPhone 16

Очікується, що iPhone 16 буде доступний у кількох колірних варіантах: чорний, білий, рожевий, синій і зелений. У лінійці iPhone 16 Pro можуть з'явитися нові кольори, як-от Desert Yellow і Cement Gray, виконані в титановому корпусі, який був уперше представлений у моделях iPhone 15 Pro.

Ціна iPhone 16

Хоча точна ціна айфона 16 поки не оголошена, аналітики припускають, що вартість базових моделей буде аналогічною торішнім цінам. Очікується, що ціна iPhone 16 почнеться з $799, а iPhone 16 Plus - з $899. Моделі Pro і Pro Max, ймовірно, коштуватимуть від $1099 і $1199 відповідно.

Крім того, інсайдери припускають, що Apple може представити iPhone 16 Ultra з більшим екраном і вищими характеристиками, який коштуватиме дорожче.

Презентацію iPhone 16 від Apple дивитися можна на офіційному каналі компанії:

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти