Які будуть Apple Watch у 2024: перші інсайди про Apple Watch Series 10

19 серпня 2024, 13:49оновлено 20 серпня, 15:28
240
На наступній великій презентації Apple, найімовірніше, представлять нову серію iPhone 16 наступного покоління разом із новими розумними годинниками.
Які будуть Apple Watch у 2024: перші інсайди про Apple Watch Series 10
Коли вийде Watch 10 - годинник Apple нового покоління / Колаж: Главред, фото: скріни з відео Apple

У вересні цього року Apple презентує реліз нового покоління техніки, зокрема розумних годинників, які, скоріш за все, будуть називатися Apple Watch Series 10. Подейкують, що у майбутній моделі компанія капітально попрацювала над дизайном, тож The Indian Express розповіло, які будуть Apple Watch у 2024 році.

Якщо ви слідкуєте за останніми трендами в світі техніки, вам може бути цікаво: iPhone аж на п'ятому місці: з'явився рейтинг смартфонів з найкращими камерами.

Apple завжди пропонувала свої годинники двох розмірів, і ця тенденція продовжиться з майбутньою Series 10. Однак цього разу менший варіант Apple Watch Series 10 буде таким же великим, як і більша модель Apple Watch Series 9, і буде оснащений квадратним дисплеєм 45 мм, тоді як більший Apple Watch Series 10 матиме великий 49-міліметровий дисплей, подібний до Apple Watch Ultra 2.

відео дня
apple watch 9
Дисплей Apple Watch Series 9 / фото: Apple

Apple також завжди використовувала OLED-екрани, починаючи з першого покоління Watch, і майбутній Watch Series 10 представить більш ефективний OLED-екран із технологією тонкоплівкових транзисторів (TFT) із низькотемпературним полікристалічним оксидом (LTPO), який покращить відтворення кольорів на дисплеї.

Окрім цього Apple Watch Series 10 значно тонші за своїх попередників. Хоча годинник Apple ніколи не вважався громіздким, майбутня Series 10, ймовірно, буде найтоншим Apple Watch із оновленим дизайном корпусу.

Є інформація і про те, що Apple Watch Series 10 працює на новому чіпі S10, спеціально створеному для цих годинників для підвищення продуктивності та енергоефективності. Також повідомляється, що Apple Watch Series 10 також може мати менший акумулятор, ніж його попередник. Однак працювати вони будуть стільки ж, як довго служать Apple Watch Series 9, тобто, до 36 годин.

Новий Apple Watch Series 10 включає додаткові датчики здоров’я, які можуть виявляти гіпертонію та апное уві сні. Однак доступність цих функцій, незважаючи на наявність апаратного забезпечення, підлягає дозволу регуляторних органів, таких як FDA.

apple watch
Показники здоров'я на Apple Watch / фото: Apple

Нові годинники не будуть тими, які Apple Watch отримають watchOS 10, адже Series 10 поставлятиметься з watchOS 11. Очікується, що Apple представить ексклюзивні функції Watch Series 10 на watchOS 11.

На питання, коли вийде Watch 10 разом із серією iPhone 16, інсайдери відповідають, що швидше за все, вони будуть представлені в першій половині вересня. Після презентації вони повинні надійти в продаж протягом тижня.

Що таке The Indian Express?

The Indian Express — індійська газета, що належала Рамантху Ґоенткі і була заснована в 1931 році. Після його смерті в 1991 році видавнича група розділилася між членами сім'ї, а назва залишилася за мумбайським видавництвом, хоча газета публікується у кількох головних містах країни та постачається за її межі, пише Вікіпедія.

Інші новини, що можуть вас зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти