StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Перукар розкрив одну фатальну помилку, через яку кінчики волосся швидше січуться

20 січня 2024, 14:11оновлено 21 січня, 12:23
Дуже проста порада для всіх, хто користується кондиціонером для волосся.
Перукар розкрив одну фатальну помилку, через яку кінчики волосся швидше січуться
Як мити голову/ Колаж Главред, фото скріншот TikTok (mattloveshair), freepik

Існує безліч різних міфів і засобів, якими люди користуються, щоб подарувати собі здорові і блискучі локони, але є одна річ, яка приносить волоссю більше шкоди, ніж користі.

Здавалося б, миття волосся - справа досить проста, але експерт-перукар Метт Ньюман закликав людей перестати робити цю помилку - і розповів, як її уникнути. Гуру по волоссю з Лос-Анджелеса поділився в TikTok своїми кращими порадами по догляду за волоссям, пише Mirror.

На своїй сторінці в соціальних мережах Метт регулярно публікує поради та рекомендації з догляду за пишними локонами. У своєму недавньому відео він розповів глядачам про те, як правильно змивати кондиціонер з волосся. Він сказав: "Ви недостатньо добре змиваєте кондиціонер з волосся. Ось і вся порада. Краще змивайте кондиціонер", - сказав він, стоячи під душем.

відео дня

Можливо, вам буде цікаво: Цей мікроелемент впливає на все: для чого потрібен цинк і як його приймати.

Метт розповів, що зрозумів, що люди роблять цю помилку, коли для своїх клієнтів робив укладку на дому, і постійно виникає одна і та ж проблема.

Коли клієнтки мили волосся перед укладанням, він почав помічати, що багато хто просто не змив весь кондиціонер.

"Так я дізнався, що багато людей не змивають кондиціонер або навіть шампунь з волосся досить добре. Навіть якщо у них не залишилося грудочок кондиціонера, на волоссі залишилися залишки, які, на мою думку, недостатньо добре змиті", - пояснив.

Якщо не вимити весь продукт, це може призвести до посічених кінчиків і пошкоджень, але Метт розповів, як переконатися, що волосся вимиті правильно.

Перукар порадив: "Моя порада, щоб виправити ситуацію, - обполіскувати волосся з боків окремо. Тобто почніть з одного боку, а потім зробіть інший". Він також заявив, що волосся слід обполіскувати з маківки і проводити пальцями по всій довжині, щоб переконатися, що воно повністю вимите.

Один з користувачів TikTok написав у коментарях: "Це я сьогодні дивувався, чому моє волосся жирне", а інший додав: "Я думав, що моє волосся просто дуже жирне, а виявилося, що я просто не промивав кондиціонер як слід".

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти