StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Хлопець оцінив кохану на 4 бали з 10: та була за його спиною і готувала ляпас

6 липня 2021, 03:20
Той не знав, що виявився жертвою пранка, а його кохана (вже колишня) стояла за його спиною і все чула.
Хлопець оцінив кохану на 4 бали з 10: та була за його спиною і готувала ляпас
Хлопець оцінив кохану на 4 бали з 10 і зганьбився: / rafreacts

Бойфренд розповів блогеру на камеру, що його дівчина виглядає на "чотири бали з десяти" і у них зовсім несерйозні стосунки. Він не знав, що вона весь час стояла за його спиною: її реакція була миттєвою.

Пранкер Рафаель Агаган, зареєстрований в тіктоку під ніком rafreacts3 (300 тис. підписників), знімає соціальні ролики і реакції незнайомців на стресові ситуації, які сам заздалегідь режисує, пише видання Tek Deeps.

В одному з недавніх роликів його герой, найімовірніше, за кілька секунд зруйнував свої стосунки. Це був спеціально спланований жарт. Дівчина звернулася до Рафаеля з проханням розіграти свого бойфренда. План був простий: блогер повинен був підійти до її хлопця на вулиці і запропонувати тому оцінити фото незнайомої Instagram-моделі за шкалою від 1 до 10, в той час, як за його спиною стояла його дівчина – про що хлопець, звичайно ж, нічого не знав.

відео дня

Все так і вийшло. Хлопець поставив 10 балів незнайомій моделі з Інстаграму, зазначивши при цьому, що модель виглядає блискуче. Його кохана тим часом вже занервувала, але намагалася тримати себе в руках. Потім пранкер ненароком запитав, чи зайнято сердечко учасника його експерименту, на що отримав неоднозначну відповідь:

"У нас взагалі нічого серйозного", – сказав хлопець.

Блогер пішов ва-банк і запропонував незнайомцю оцінити партнерку за тією ж шкалою. Відповідь – чотири з десяти. Тоді пранкер зрозумів, що настав час розкрити всі карти, тому не став втрачати часу даремно.

А що б ти зробив, якби я сказав тобі, що твоя дівчина зараз стоїть прямо у тебе за спиною? – запитав Рафаель у хлопця.

Останній спочатку забарився, але це тривало недовго – кохана (вже колишня) не змогла приховати емоції і відразу "виписала" хлопцеві ляпас. На цьому відео завершилося, але блогер пообіцяв згодом опублікувати продовження курйозної історії.

Вас також можуть зацікавити новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти