StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Пальчики оближете: надзвичайно смачний спосіб, як замаринувати кабачки

18 червня 2024, 13:14оновлено 20 червня, 13:08
11528
Кулінарна експертка розповіла про дуже простий рецепт, результат якого вас просто приємно вразить.
Маринованные кабачки, Елизавета Глинская
Як замаринувати кабачки/ колаж: Главред, фото: скрін

Коли на городі вродив гарний урожай кабачків, або ви придбали цих плодів із запасом, то з них можна приготувати не лише безліч гарячих страв, а й холодні закуски з кабачків.

Радимо також прочитати матеріал: З’являється отрута, що може вбити: чи можна їсти консервацію, яка здулася

Українська кондитерка, викладачка, телеведуча, кулінарна експертка Єлизавета Глінська розповіла, як приготувати мариновані кабачки.

Вона зазначила, що можна замаринувати кабачок ввечері, а вже вранці смакувати готову страву. На це піде приблизно 10-12 годин, але можна залишити їх маринуватися і на добу.

Для приготування маринованих кабачків знадобиться:

  • 1 кг кабачків,
  • 1 ст. л. солі (без гірки)
  • 1.ч. л. цукру (без гірки)
  • 4-5 зубчиків часнику
  • кріп
  • лавровий лист
  • 1 ст. л. оцту

Потрібно взяти два нові целофанові пакетики і поставити їх один в один. Маленькі кабачки помити, порізати на невеликі продовгуваті шматки і покласти в пакети.

Далі нарізати кріп – можна великими частинами, дрібно не потрібно. Після цього нарізати скибочками і додати часник, покласти лавровий лист. Далі додати лавровий лист, сіль та оцет.

Коли усі інгредієнти будуть в пакеті, потрібно закрутити його кінець і сильно, але обережно потрусити, щоб кабачки добре розмішалися у маринаді.

Після цього пакет потрібно лишити у холодильнику, а далі періодично його діставати і знову перемішувати. Кабачок пустить сік і в пакеті утвориться рідина, яка під час струшування буде перемішуватися з кабачками.

"Уже через 10-12 годин кабачок буде смачний, маринований, ароматний. Відправляю пакет з кабачком у холодильник і чекаю", – зазначила Глінська.

Дивіться відео про те, як замаринувати кабачки:

Хто така Ліза Глінська?

Єлизавета Глінська - кондитер, переможниця 2 сезону кулінарного реаліті-шоу "МайстерШеф". Навчалася у французькій кулінарній школі Le Cordon Bleu, де вивчала кулінарію і кондитерське мистецтво. З'являється на телебаченні у якості кулінарного експерту та судді (шоу "Все буде добре", "Все буде смачно!", "МайстерШеф-9", "МайстерШеф. Професіонали" та ін.). Авторка майстер-класів з кондитерського мистецтва та кулінарних книжок. Відкрила власну школу кондитерського мистецтва GL.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти