StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Всі війська виведуть і буде гучна заява": названо місяць і рік завершення війни в Україні - прогноз

23 листопада 2023, 14:48
Війна в Україні закінчиться скоро, такий прогноз зробила астролог Стелла.
Коли закінчиться остаточно війна в Україні названо рік
Коли закінчиться остаточно війна в Україні названо рік / Колаж Главред, фото Генштаб ЗСУ, 143 об'єднаний навчально-тренувальний центр "Поділля", скріншот з youtube

Військові дії в Україні та припинення вогню можливе вже у 2024 році. Як каже астролог і таролог Стелла, до Нового року 2024 ми почуємо одну дуже гучну заяву.

"Карта випадає "Страшний суд" - це означає, що щось починається і щось закінчується. Дуже скоро буде гучна заява. Треба готуватися до гучної заяви. Ця заява не буде нашого керівництва. Заява буде від інших країн, які здійснять переворот. Щось буде відбуватися, що буде йти до завершення війни", - каже таролог Стелла.

Таролог розповіла, про що говорили президент США Джо Байден і президент Китаю Сі Цзіньпін.

Хто така таролог Стелла

Стелла - таролог з Чорнобаївки, йдеться на сторінці в Instagram. Часто робить особисті розклади і дає великі прогнози для України та світу.

"На зустрічі Байден і Сі говорили про Україну, вони говорили, що потрібно припиняти війну. Треба вибирати баланс, прийшов час вибирати план, що дає мир. Вони говорили, що потрібно що-небудь вирішувати і потрібно швидко діяти. Карти показують, що було визначено час, коли має вирішитися все", - заявила таролог.

За її прогнозом, будуть позитивні зміни для України найближчим часом.

""Проект СВО" буде закінчено смертю. Найближчим часом буде зроблено гучну заяву, і це буде позитивною зміною долі. Карти показують, що в 2024 р. Донецька і Луганська області не будуть в стані війни. Але буде ще хаос, це пов'язано зі статусом і документами. Фактично стрілянина припиниться, а до кінця 2024 року момент "сірої зони" припиниться", - заявила таролог у своєму прогнозі.

Коли Україна переможе у війні - названо місяць і рік

"У теплу пору року Україна переможе. Це може бути травень-червень 2024 року. Карта випадає "6 Жезлів" - це значить Перемога. У 2024 році буде оголошена перемога. Це буде не остаточна перемога, але будуть виведені війська, припинена стрілянина. У нас повністю закінчиться війна, коли буде обмін полоненими, будуть підписані документи. Тут будуть Україна, Росія і ще якась країна. Перемога не буде одним днем, вона розтягується, тому що буде вирішуватися багато питань", - сказала вона.

Астролог Стелла зазначила, що "в травні-червні буде відчуття змін. Припинення бойових дій це не означає, що все закінчилося. Буде ще багато питань і провокацій".

Прогноз на січень-лютий 2024 року для України

"Бойові дії можуть припинитися на певних територіях, можуть бути ще "прильоти". Карти показують, що все закінчується. Війна проходитиме ще в ці місяці. Взимку, окупанти намагатимуться зробити блекаути, але цього не вийде. Я додам, що до Нового року що-небудь станеться, буде гучна заява в світі. Заяви, що війна в Україні триватиме ще 3-5 років, неправда. Такого не буде", - сказала таролог.

Дивіться відео прогноз таролога Стелли, коли закінчиться війна в Україні:

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти