StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Одна з найважчих головоломок у світі: лише справжні генії здатні її розгадати

3 листопада 2023, 10:31
1579
Чи може це бути найхитрішою головоломкою всіх часів? Кожна п'ята людина вже відмовилася від спроб знайти заховану полуницю на заплутаному зображенні.
Головоломка
Лише справжні генії здатні знайти полуницю за 103 секунди у складній головоломці / Колаж Главред, фото: УНІАН, ua.depositphotos.com

Розв'язування головоломок може заохотити ваш мозок працювати по-іншому і перевірити зір - експерти хвалять їх за те, що вони допомагають покращити пам'ять. Вважаєте, що у вас гострий розум? Ця запаморочлива головоломка може перевірити ваші здібності, адже це доволі соковита ілюзія, пише Mirror.

Яскрава головоломка пропонує вам знайти заховану полуницю серед інших різнокольорових фруктів - і навіть професіонали у вирішенні головоломок змушені ламати голову над цим завданням. За словами творців головоломки з ICE Headshop, в середньому людям знадобилося 103 секунди, щоб знайти полуницю.

Одна з найважчих головоломок у світі: лише справжні генії здатні її розгадати
Чи зможете ви знайти полуницю серед інших фруктів? / фото: Ice Head Shop

Дехто навіть махнув на це рукою - може, це найхитріша головоломка всіх часів? Чому б вам не поставити таймер і не спробувати? Якщо ви вважаєте, що це абсолютно неможливо - ми повідомили правильну відповідь внизу.

відео дня

Спробуйте знайти полуничку, що сховалася, і якщо вам буде важко, переведіть погляд на ліву частину зображення, зокрема на червоні вишні. Хитра ягода майже непомітно зливається з червоним кольором.

Якщо ви все ще шукаєте, не хвилюйтеся, адже багато людей намагалися вирішити цю задачу, але ми зараз розкриємо відповідь, тож не прокручуйте сторінку, якщо все ще хочете розгадати її самостійно. Двоє з п'яти людей здалися, тож респект вам за рішучість знайти відповідь.

Чи вдалося вам її знайти? Вона була спритно захований серед червоних вишень та фону, але вона все одно була там. Вова обведена на зображенні нижче. Чим більше ви будете це робити, тим легшими ставатимуть подібні головоломки, а ваше око та розум ставатимуть гострішими.

Одна з найважчих головоломок у світі: лише справжні генії здатні її розгадати
Правильна відповідь / фото: Ice Head Shop

Якщо вам сподобалася ця головоломка - або ви відчуваєте, що вам потрібно трохи попрактикуватися, чому б не спробувати цю іншу головоломку?

Чи готові ви кинути собі виклик і перевірити ваш зір? Спробуйте знайти заховане число 248 за 6 секунд. Такий тест на уважність не кожному під силу.

Також, лише люди з високим IQ можуть розв'язати цю оптичну ілюзію. Тільки 3% людей можуть помітити дзвіночок, захований серед ключів на картинці за 11 секунд.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти