StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Один пост в Фейсбуці зруйнував весь шлюб: що цікавого знайшла жінка в мережі

7 вересня 2024, 04:00оновлено 7 вересня, 13:40
411
А все почалося з жіночої групи, яку любить проглядати жінка у Фейсбуці, де діляться порадами та мемами на тему виховання дітей.
Один пост в Фейсбуці зруйнував весь шлюб: що цікавого знайшла жінка в мережі
Одна знахідка в інтернеті змінила все / колаж: Главред, фото: pexels

На жаль чи на щастя, ера соціальних мереж, розкриває ще більше проблем у стосунках та шлюбі.

Окрім цього, психолог назвала 4 ознаки того, що стосунки приречені. Клінічний психолог і фахівець з відновлення стосунків доктор Кеті Нікерсон назвала 4 головні ознаки того, що в стосунках в парі "приречені на провал".

Цікава історія була опублікована на популярному форумі Reddit. Розповідається, що жінка, як щасливо прожила 10 років у шлюбі з чоловіком та народила йому двох дітей, майже випадково з’ясувала, що її коханий насправді веде подвійне життя.

відео дня

А все почалося з жіночої групи, яку любить проглядати жінка у Фейсбуці, де діляться порадами та мемами на тему виховання дітей.

"Я людина, яка любить читати коментарі. На жаль, я побачила профіль, де була фотографія жінки з моїм чоловіком", – розповідає авторка історії.

Що таке reddit?

Reddit - сайт, що поєднує риси соціальної мережі і форуму, на якому зареєстровані користувачі можуть розміщувати посилання на будь-яку вподобану інформацію в Інтернеті і обговорювати її. Як і багато інших подібних сайтів, Reddit підтримує систему голосування за вподобані повідомлення - найбільш популярні з них виявляються на головній сторінці сайту, пише Вікіпедія.

Перейшовши на цей профіль та вивчивши його детально, жінка дійшла страшного висновку. Як виявилось, її чоловік, який буцімто часто їздить у відрядження, насправді мав ще одну паралельну сім’ю – цивільну дружину та дитину. Бонусом вона знайшла другий акаунт свого чоловіка, в якому він мав геть інше ім’я та прізвище, ніж насправді.

"Я написала їй і була здивована, що вона знала, що він одружений. Вони одружені 2 роки, їхній дитині приблизно 14 місяців. Хоча технічно вони не одружені, їхній шлюб недійсний", – розповідає жінка.

На жаль. Коли таємне стало явним, чоловік остаточно перебрався жити до своєї другої дружини, а авторка історії була змушена подати на розлучення.

Також вам може бути цікаво прочитати щемливу історію, як батько придумав власні ліки, щоб врятувати сина від рідкісної хвороби. Після успішних випробувань, Піроволакіс почав співпрацювати з невеликою фармацевтичною компанією в Іспанії для виробництва препарату.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти