StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Розлучення на горизонті": психолог назвала 4 ознаки того, що стосунки приречені

6 вересня 2024, 15:28
1112
Клінічний психолог і фахівець з відновлення стосунків доктор Кеті Нікерсон назвала 4 головні оознаки того, що в стосунках в парі "приречені на провал".
'Розлучення на горизонті': психолог назвала 4 ознаки того, що стосунки приречені
4 ознаки того, що стосунки приречені - як виявити токсичні відносини / Колаж Главред, фото: pexels

Хоча кожен бажає довгого і щасливого шлюбу, це не завжди виходить так. Це спонукало клінічного психолога і фахівця з відновлення стосунків доктора Кеті Нікерсон поділитися чотирма чіткими ознаками того, що стосунки закінчаться розлученням, повідомляє Mirror.

Звертаючись до своїх 193 000 підписників TikTok, вона запитала: "Вони відомі як "Чотири вершники Готтмана". Ви боретеся з кимось із них?". У своєму відео вона продовжила пояснювати чотири типи поведінки, на які потрібно звертати увагу."Чи знаєте ви, що є чотири типи поведінки, і якщо ви проявляєте їх у своїх стосунках, вони пророкують розрив або розлучення з ймовірністю понад 90%", - сказала вона.

Фахівець розповіла, як доктор Джон Готтман з Інституту Готтмана спостерігав за 130 молодятами, щоб передбачити, чи витримають їхні стосунки випробування часом.

відео дня

"Під час нашого дослідження ми з командою попросили ці пари провести п'ятнадцять хвилин у лабораторії, намагаючись вирішити постійну суперечку, яку вони мали, поки ми знімали їх на відео. Поки вони розмовляли, датчики, прикріплені до їхніх тіл, вимірювали рівень їхнього стресу на основі різних вимірів їхньої системи кровообігу", - йдеться в заяві Інституту Готтмана.

Ділячись своїми висновками, назвала 4 ознаки того, що стосунки "приречені на провал". Перша з цих ознак - презирство.

"Коли ви відчуваєте зовнішню огиду до свого партнера, ви закочуєте очі, стогнете, робите жести, які показують, що ви зневажаєте його. Друга - критика, коли ви постійно критикуєте свого партнера", - вказує вона.

Дивіться відео про те, які є ознаки кризи в стосунках:

@drkathynickerson These are known as Gottman’s Four Horsemen. Do you struggle with any of these? #affairs#affairrecovery#cheating#relationshipadvice#marriageadvice♬ original sound - Dr Kathy Nickerson

Переходячи до третьої причини, доктор Нікерсон пояснила, як ігнорування може призвести до розриву стосунків.

"Це коли ви фактично навіть не слухаєте зауваження партнера, ви просто ставите кам'яну стіну. Четвертий - це захисна позиція, коли ви не слухаєте, не берете на себе жодної відповідальності, а просто захищаєтесь і кажете своєму партнеру, що він божевільний, бо думає те, що робить", - резюмувала вона.

У той час як деякі користувачі ділилися власним досвідом з "Чотирма вершниками" Готтмана, інші дякували доктору Готтману і доктору Нікерсону за те, що вони поділилися попереджувальними знаками, яких слід остерігатися.

Коментуючи свій пост, одна користувачка сказала: "Так, розлучення на горизонті".

The Daily Mirror

The Daily Mirror - британська національна щоденна газета у форматі таблоїд та є першим представником таблоїдної журналістики.
Газету заснував Альфред Хармсворт 2 листопада 1903 року. Спочатку Daily Mirror замислювалася як газета для жінок, що видається жінками, і мала стати "віддзеркаленням жіночого життя". Це не принесло успіху, тому Хармсворт вирішив зробити газету кольоровішою і з ширшим колом висвітлюваних питань, пише Вікіпедія.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти