StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Потрібно знайти привида за 15 секунд: весела оптична іллюзія для найуважніших

6 листопада 2023, 13:10
327
Люди з високим інтелектом можуть вирішити цю оптичну ілюзію. Чи зможете ви знайти привида, захованого серед скелетів за 15 секунд?
Потрібно знайти привида за 15 секунд: весела оптична іллюзія для найуважніших
Чи зможете ви знайти привида, захованого серед скелетів за 15 секунд? / Колаж Главред, фото: Dudolf, ua.depositphotos.com

Ви, напевно, бачили численні типи оптичних ілюзій, такі як фізичні, фізіологічні та когнітивні ілюзії. Оптична ілюзія - це дивовижне, захоплююче зображення предмета, малюнка або людини, яке змінює форму і кидає виклик звичному способу сприйняття речей мозком.

Дослідження показують, що оптичні ілюзії також є частиною психоаналізу, який проливає світло на те, як ви сприймаєте речі. Нормальний людський мозок може дивитися на речі чи зображення з різних боків, формуючи численні сприйняття під кожним кутом. Одну з таких хитромудрих ілюстрацій можна побачити на зображенні, де серед скелетів на картині сховався привид. пише jagranjosh.

Потрібно знайти привида за 15 секунд: весела оптична іллюзія для найуважніших
Чи зможете ви знайти привида, захованого серед скелетів за 15 секунд? / фото: Dudolf

На наведеному вище зображенні маленький привид захований десь серед скелетів на картині. На зображенні багато скелетів, які виглядають однаково. Ілюзія кидає виклик глядачам, щоб вони знайшли захованого привида на картині на тему Гелловіну. Ця оптична ілюзія - ще один цікавий спосіб перевірити свій IQ.

відео дня

Чи змогли ви помітити прихованого привида за 15 секунд?

Якщо вам важко виявити прихованого привида, то ми тут, щоб допомогти вам. Вам потрібно уважно придивитися до скелетів на картинці. Головоломка просить глядачів:

"Приготуйтеся дивитися на безліч кісток і яскравих ліхтариків, поки не побачите привида".

Привид ховається у верхньому лівому кутку картини. Виявити привида на картині досить складно, оскільки форма і колір тіла кота збігаються з тілом скелета.

Для вашої зручності ми виділили примару на зображенні нижче:

Потрібно знайти привида за 15 секунд: весела оптична іллюзія для найуважніших
Правильна відповідь / фото: Dudolf

Це зображення змусило тисячі дорослих людей чухати потилиці, намагаючись розгледіти примару між скелетами на малюнку. Дослідження показують, що чим більше ви тренуєте свій мозок складними головоломками, тим розумнішими ви стаєте. Оптичні ілюзії завжди дають захоплююче уявлення про те, як працює наш мозок. Специфічні поєднання кольору, світла та візерунків можуть обдурити наш мозок, змусивши його візуально сприймати те, чого там немає.

Якщо вам сподобалася ця головоломка - або ви відчуваєте, що вам потрібно трохи попрактикуватися, чому б не спробувати цю іншу головоломку?

Лише люди з найгострішим зором та найшвидшими навичками розв'язання проблем можуть помітити собаку серед плюшевих ведмедиків. У вас є 11 секунд.

Також, лише люди з високим IQ можуть розв'язати цю оптичну ілюзію. Тільки 3% людей можуть помітити дзвіночок, захований серед ключів на картинці за 11 секунд.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти