StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Місячний календар на 3 жовтня: супутник попереджає про небезпеку в грошових справах і здоров'ї

2 жовтня 2023, 11:04оновлено 3 жовтня 2023, 14:00
896
Місячний календар радить сьогодні уважно поставитися до свого здоров'я, тому що є ризик захворіти надовго.
місячний календар 3 жовтня 2023
Місячний календар 3 жовтня 2023 / Колаж Главред, фото flickr (Tim Green, Michel Schmid)

Існує думка, що Місяць, що перебуває в певній фазі може вплинути на наш настрій, рішення і навіть фізичний стан. Главред розповідає про те, що можна робити, а чого не можна 3 жовтня згідно з місячним календарем.

Можливо, вам буде цікаво: Іменини 3 жовтня за новим календарем: кого потрібно привітати цього дня.

Який сьогодні місячний день

2 жовтня - третя чверть спадної місяця. До 19:05 - це 19-й день місячного циклу. Місяць в знаку Близнюки.

відео дня

Вплив місяця на людину 3 жовтня

Всього одне необережне слово або мить неуважності можуть призвести до виникнення конфлікту і поставити вас в його центр. Тому, щоб зберегти максимальну рівновагу, намагайтеся залишатися уважними і приділяти увагу збереженню спокою.

Вплив місяця 3 жовтня по сферах життя

Бізнес і гроші: Сьогодні рекомендується відкласти серйозні справи і утриматися від укладення нових договорів. Замість цього, фокусуйтеся на поточних завданнях і відкладіть обговорення нових ініціатив. Будьте обережні, коли приймаєте ділові пропозиції і дійте обдумано. Одна нерозумна дія може анулювати всі ваші попередні зусилля.

Не рекомендується займатися фінансовими питаннями, виплачувати борги або брати позики, оскільки існує ризик потрапити в пастку обману і шахрайства. Однак відрядження можуть бути сприятливими, особливо якщо ви вирушаєте в подорож поодинці. Сьогодні один з найбільш несприятливих днів для зміни місця роботи або сфери діяльності.

Здоров'я: Вважається, що цей день може бути критичним для людей, які мають психічні захворювання. Хворим в цей день може загрожувати тривала і повільна хвороба. Будьте особливо уважні до своєї їжі, оскільки сьогодні підвищений ризик отруєнь.

Стосунки та шлюб: Важливо уникати провокацій і не провокувати інших. Не варто фокусуватися на вирішенні конфліктів, адже існує ймовірність лише запустити ситуацію і погіршити стосунки. Пам'ятайте, що ваша поведінка впливає на те, як з вами поводяться. Щоб уникнути помилок і небажаного впливу, рекомендується мінімізувати контакти і залишити повідомлення без відповіді, якщо немає невідкладних справ. Вважається, що цей день не є слушним як для одруження, так і для розлучення.

Стрижка волосся: Цей день сприятливий для зміцнення слабкого, тьмяного і тонкого волосся, він допоможе зробити його більш міцним і густим на вигляд. Стрижка не тільки принесе успіх, але також може стати приводом для нових знайомств і подальшої дружби з хорошою людиною.

Сон в ніч з 2 на 3 жовтня

Сновидіння в цей період часу можуть викликати занепокоєння, але вони не здійснюються.

Порада на 3 жовтня за місячним календарем

Рекомендується провести день вдома і утриматися від виходів кудись. У цей день доцільно здійснити очищення як матеріального, так і духовного характеру: очистити душу, совість, покращити думки, доглядати за тілом і забезпечити чистоту в будинку. Бажано, щоб протягом цього дня горіла свічка. Проведіть час біля багаття, каміна або при свічках. Уявне покаяння щодо неправильних думок і вчинків, а також відмова від чужого впливу і смирення гордині можуть бути корисними. Слід уникати контакту з людьми в стані алкогольного сп'яніння або під впливом наркотичних або потужних ліків, це може принести не тільки моральну, але і фізичну шкоду.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти