StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Місячний календар 3 січня 2024 року: яких заборон слід дотримуватися, аби не захворіти

2 січня 2024, 19:15
Секс не рекомендується, оскільки він може виявитися руйнівним для здоров'я.
Місячний календар на 3 січня
Місячний календар на 3 січня / Колаж Главред, фото Instagram (krisvang, aarti.ravi)

Існує думка, що Місяць, що перебуває в певній фазі може вплинути на наш настрій, рішення і навіть фізичний стан. Главред розповідає про те, що можна робити, а чого не можна 3 січня згідно з місячним календарем.

Який завтра місячний день

3 січня - спадний Місяць. З 23: 21-23-й день місячного циклу. Місяць у Діві.

Вплив Місяця на людину 3 січня

Доводиться визнати, що енергетика сьогоднішньої доби є щільною, похмурою і, тим не менш, надзвичайно потужною. Існує значна ймовірність, що така енергія може підбурювати до агресії і насильства. У цей день легко захопитися нереальними ідеями, зануритися в пригоди. Сьогодні - один із днів, схильних до спокуси. Людина легко піддається інстинктам захоплення, відчуває нестримний апетит і схильність до конфліктів. Важливо долати страх і боязнь. Святкове неробство не рекомендується.

відео дня

Вплив Місяця 3 січня по сферах життя

Бізнес і гроші: Фінансово цей день являє собою переплетення суперечливих моментів. Вирішуйте тільки прості питання, утримуйтеся від прийняття серйозних рішень. Це не самий вдалий день для робітників і бізнес-ініціатив, тому відкладіть важливі рішення на кілька днів. Переговори, ймовірно, не принесуть результатів, але можуть викликати додаткові труднощі. Завершіть розпочате раніше, уникайте нових серйозних починань.

Здоров'я: Проблеми в сфері здоров'я, особливо пов'язані з сексуальністю, можуть загостритися в цей день. Тому секс не рекомендується, так як він може виявитися руйнівним для здоров'я. Імунітет і стійкість до хвороб ослаблені, що збільшує ризик тривалих захворювань. Приділяйте особливу увагу турботам про хребет, проводите зміцнюють і оздоровчі процедури. Відмова від стрижки волосся і хірургічних втручань рекомендується. Молочна дієта з вживанням сиру та інших молочних продуктів може бути корисною.

Стрижка волосся: Місяць сприятливо впливає на стан волосся в цей день. Стрижка додасть волоссю сили і здоров'я, знизить посічені кінці і зміцнить структуру. Фарбування і хімічна завивка не зашкодять волоссю.

Стосунки та шлюб: Це день внутрішньої напруги. У робочих і особистих відносинах можуть проявитися заздрість, ревнощі, образа і претензії через нездійснених надій і планів. Будьте обережні, ділячись своїми думками, оскільки їх можна неправильно інтерпретувати. Уникайте натяків і недомовлених думок, по можливості мінімізуйте спілкування. Вважається, що цей день несприятливий для укладення шлюбу.

Сон в ніч з 2 на 3 січня

Ставтеся до снів з часткою скепсису, сприймаючи їх з розумінням протилежного значення.

Порада на 3 січня за місячним календарем

Зберігайте внутрішню гармонію, проявляйте зосередженість і стійкість. Постарайтеся уникати багатолюдних подій, незнайомих місць і нових суспільств. Не дозволяйте собі втягуватися в провокації і не вступайте в непотрібні конфлікти. Це не найсприятливіший день для участі в судових процесах, особливо якщо судять невинного.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти