StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Як смажити курку на сковороді, щоб не прилипала: Клопотенко розкрив секрет

2 листопада 2023, 14:38
1328
Прилипаюча до сковороди курка завжди викликає побоювання, проте хвилюватися зовсім не варто. Главред розповість, як посмажити курку так, щоб вона не прилипала.
Як смажити курку на сковороді, щоб вона не прилипала
Як смажити курку на сковороді, щоб не прилипала / колаж: Главред, фото: скріншот Тікток

Виявляється, курка - один з небагатьох продуктів, який може прилипати до свороди і це не страшно. Ми розповімо, чому при смаженні на сковороді прилипає курка і як цього уникнути.

Що робити, якщо курка пригорає на сковороді

Відомий на всю Україну кухар Євген Клопотенко спеціалізується на цікавих і нестандартних рецептах. Однак також експерт ділиться трюками, які допомагають полегшити приготування багатьох страв.

Клопотенко розповів, як смажити курку на сковороді, щоб вона не пригорала. Експерт стверджує, що коли курка прилипає до сковороди - це означає, що вона ще не готова. За словами кухаря, коли курку не виходить зняти, потрібно ще трохи почекати і тоді вона відлипне сама.

відео дня

Якщо ви обсмажуєте філе, то його через деякий час варто зняти, розрізати впоперек на смужки і знову відправити на сквороду, після чого п'ять хвилин протушкувати в вершках і тоді зняти.

Курка прилипає до практично будь-якої сковороди, проте приготувати її можна навіть в тому посуді, де прилипає все, а не тільки курка.

Детальніше про приготування курки дивіться відео:

@klopotenko_chef Якщо курка пригорає до пательні-не чіпайте її, вона сама відчепиться ❤️ # лайфхактікток# порадиклопотенка# авокадохейт♬ Yacht Club - MusicBox

Також вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти