StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Як дізнатися про своє минуле життя: тест на три хвилини

26 вересня 2023, 13:43
27331
Главред допоможе дізнатися, ким ви були в минулому житті
Як дізнатися про своє минуле життя
Як дізнатися про своє минуле життя / колаж: Главред, фото: скріншот, pexels

Багато з нас час від часу розмірковують про минуле і вірять в те, що проживають вже не перше життя. Кожен хоча б раз в житті хотів би мати можливість заглянути в минуле. Ми пропонуємо пройти тест на минуле життя, він займе всього кілька хвилин.

Ким я був у минулому житті - тест

Рано чи пізно людина цікавиться і задається питанням про те, як дізнатися про своє минуле життя.

На зображенні нижче три годинники, які служать воротами до вашої особистої історії. Кожен із них містить ключ до унікального досвіду минулого життя та висвітлює труднощі, з якими ви стикалися, та мудрість, яку ви здобули на цьому шляху.

відео дня

Вибравши один із цих годинників, ви відкриєте для себе багатство знань, які проливають світло на складну взаємодію між вашим колишнім "я" та людиною, якою ви стали зараз.

Ким я був у минулому житті-тест
Ким я був у минулому житті-тест / скріншот

Результат:

Перший годинник

Якщо вас тягнуло до годинника номер один, дуже ймовірно, що у вас є глибоко вкорінені обмежувальні переконання, пов'язані з обітницями, які ви склали в минулому житті. Ці постійні вірування могли означати минуле існування як священнослужителя або всередині релігійної громади, де приймалися суворі обітниці. Відлуння цих старих зобов'язань можуть проявитися у вашому нинішньому житті як боротьба з фінансовим дефіцитом і відчуттям відсутності достатку. Крім того, ви можете зіткнутися з невирішеними емоційними проблемами і не в змозі повністю відчути радість і задоволення, які може запропонувати життя.

Другий годинник

Якщо вас непереборно тягне до годинника номер два, дуже ймовірно, що залишки нерозділеного кохання з минулого життя все ще відображаються у вашій істоті. Відлуння емоцій, пережитих у попередньому існуванні, продовжують формувати ваші стосунки в сьогоденні. Можливо, вам важко підтримувати здорові зв'язки з іншими, ви відчуваєте себе негідними любові або постійно ігноруєтесь тими, хто вам дорогий.

Третій годинник

Уявіть, що в минулому житті ви були шанованим шаманом у своєму племені. Спільнота обсипала вас рясною провізією в знак подяки за вашу майстерність зцілення. О, якими різними були ті дні, наповнені обіймами взаємного обміну.

Проте, в нинішньому існуванні ви можете зіткнутися з фінансовими обмеженнями. Чому, будучи цілителем, незважаючи на те, що ви пропонуєте неоціненні послуги, ви стикаєтеся з труднощами в плані визнання і фінансової винагороди? Люди шукають вашого керівництва та підтримки, але їх нерішучість надати вам адекватну компенсацію створює дисбаланс. Важливо визнати, що часи змінилися. Динаміка світу, в якому ми живемо, змінилася, і бартерна система минулих років перетворилася на структуровану торгову систему.

Також вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти