StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Як утеплити вхідні двері: давно забутий, але дуже хороший спосіб

2 лютого 2024, 16:33
Як утеплити щілини вхідних дверей - зробити рясну оббивку по всьому їх периметру, так ви позбудетеся не тільки продувань, а й стороннього шуму.
Двері
Чим найкраще утеплити вхідні двері, щоб не дуло / Скріншот YouTube

Взимку всі ми стикаємося з проблемою, коли дме з дверних щілин. У кого нові двері, ті менше зтикаються з такими проблеми, оскільки потрібно лише закрити отвори. А от у кого старі, виникає питання, чим краще утеплити двері. Існує один із способів, який зробить так, що у вашому домі стане тепліше.

Чим утеплити вхідні двері зовні

Зробіть оббивку дверей

Основним елементом оббивки буде валик, він має закрити щілину між одвірком і дверним полотном. Смужку дерматину завширшки 10 сантиметрів потрібно накласти на двері виворітним боком зовні і прибити дрібними цвяхами через кожні 15 сантиметрів або будівельним степлером.

відео дня

Може виникнути проблема, коли валик стовбурчиться. Тоді його потрібно акуратно обрізати, щоб він ліг, і по краях прибити.

Біля дверних петель дерматин треба кроїти особливим способом.

Щоб у нас валик не стовбурчився, ми його трошки обрізаємо тут, щоб він ліг. Тепер прибиваємо, по краєчку.

Таким чином, ми заготовили валик.

Закріплюємо оббивку на дверях

Тепер потрібно закріпити оббивку. Найчастіше використовується поролон товщиною 2 сантиметри. Так буде і тепліше, і зі звукоізоляцією.

Знадобиться аркуш поролону ширше дверного полотна на 10 сантиметрів, зайве слід обрізати. Поролон недовговічний - за декілька років він зруйнується. Для продовження терміну служби використовують ватин, який укладають двома шарами. Зверху кладеться дерматин. Кроїти потрібно із запасом - по 3 сантиметри з кожного боку

Прибивається дерматин від центру дверного полотна, потім зверху, а після знизу. Щоб не було горбів, матеріал слід натягнути якомога сильніше. З'явиться складка, що сигналізує про правильну натягнутість матеріалу.

Закріплюється оббивка по всьому периметру дверей. Можна прибивати звичайними меблевими цвяхами.

Наприкінці слід зробити окантовку дверей - зайвий ватин згортається в трубочку, обертається дерматином і прибивається за кожні 10 сантиметрів.

От так і виходить валик, через який холод і шум не пройдуть.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти