StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Як позбутися жирної плями на куртці: допоможуть два простих засоби

31 січня 2024, 14:56оновлено 1 лютого, 13:20
Ви дізнаєтеся, як вивести пляму від жиру на куртці, коли спробуєте на практиці застосувати дуже простий і легкий спосіб, який добре допомагає.
Куртка
Як вивести жирну пляму з пуховика без прання за допомогою солі та миючого засобу / Скріншот YouTube

Кожен з нас стикався з появою на куртці плями, яку потрібно якомога швидше запрати, щоб вона не в'їлася. Особливо актуальне питання взимку - пуховик незручний і швидко видалити свіжу пляму не завжди зручно. Тому багато хто цікавиться, як вивести жирну пляму з пуховика в домашніх умовах. Ми розповімо вам про простий спосіб.

Як почистити зимову куртку без прання в домашніх умовах

Для початку приготуйте мийний засіб. Налийте півчайної ложки на пляму і розітріть її пальцем по плямі. Зверху насипте солі і залиште так постояти приблизно на 5-10 хвилин. Потрібно, щоб засіб вступив у реакцію з плямою. Так пляма видалиться швидше і без будь-яких зайвих зусиль.

Після цього потрібно витерти залишки засобу серветкою і декілька хвилин посушити пляму феном.

відео дня

У результаті ви побачите, як від плями не залишилося й сліду. Фен має висушити місце, де була пляма, насухо, і можна буде порівняти до і після.

Якщо пляма на куртці не відіпралася, її можна віднести в хімчистку. Там фахівці підкажуть, що можна зробити у вашому випадку.

Важливо пам'ятати, що цей спосіб допоможе тільки тоді, коли пляма ще свіжа. Якщо вона застаріла і в'їлася, потрібно буде шукати вже інший метод.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти