StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Головоломка для тих, у кого блискучий зір: треба за 12 секунд знайти лимон

1 квітня 2024, 05:30
Спробуйте розгадати дуже веселу і вкрай незвичну головоломку - серед мандрівників і мавпочки на острові вам потрібно спробувати відшукати лимон.
глави
Знайдіть лимон за 12 секунд / Jagranjosh

Коли потрібно трохи перезавантажитися і змінити діяльність, можна розгадувати головоломки. Оптичні ілюзії дозволяють як потренувати мозок, так і весело провести час у колі сім'ї та друзів. Цього разу нам потрібно знайти лимон на острові.

Головоломка від Jagranjosh вимагатиме особливої спостережливості. На малюнку двоє людей, які показують емоції, мавпочка і острів. Загалом, багато чого, що відволікає від того, що нам потрібно знайти.

На малюнку - чоловік і жінка мандрівники. Вони на острові. Поруч із ними сидить мавпочка. Судячи з усього, чоловік злякався бджоли, а за його поведінкою спостерігає жінка. Мавпочка, схоже, дивиться туди ж, куди й чоловік. Ваше завдання - знайти тут лимон.

відео дня

Дається цілих 12 секунд! Готові? Тоді поїхали!

Загадка
Уважно дивіться на малюнок, і ви знайдете лимон / Jagranjosh

Не вдалося знайти лимон? Ловіть підказку: він на дереві ліворуч, над головою у мавпочки. Правильна відповідь обведена в кружечок.

Разгадка
Якщо знайшли лимон, у вас дуже хороший зір / Jagranjosh

Ви можете спробувати порозгадувати й інші головоломки. Наприклад, оптичну ілюзію, де треба за 6 секунд знайти сову. Фішка в тому, що доведеться шукати несправжню сову, причому у швидкому темпі.

Також можна розгадати і головоломку для тих, хто має чудовий зір. Потрібно відшукати будиночок, який не схожий на інші. У нього своя відмінна риса, і її слід розгледіти.

А ще в нас є головоломка для тих, у кого чудовий зір. Потрібно відшукати злодія, якого собака прогнала з двору. Потрібно постаратися, щоб розгледіти лиходія на малюнку.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти