StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Запаморочлива головоломка: лише геній знайде число 81 за 6 секунд

18 вересня 2023, 23:55
Нова головоломка заводить багатьох людей у глухий кут, оскільки впоратися з її вирішенням не кожному під силу.
головоломка
Мало кому вдається знайти число 81 / Колаж: Главред, фото: YouTube, unsplash.com

Різноманітні головоломки та оптичні ілюзії завжди захоплювали уяву людей з усього світу. Вони надихають нас роздумувати про природу сприйняття, викликають здивування та запитання щодо того, як наш мозок сприймає та обробляє візуальну інформацію.

Як пише JagranJosh, нова головоломка заводить багатьох людей у глухий кут, оскільки впоратися з її вирішенням не кожному під силу. Так, на малюнку зображено сітку чисел. І серед цих чисел на сітці заховане число 81. Спробуйте якнайшвидше знайти приховане число, адже на виконання цього завдання у вас є лише 6 секунд.

Запаморочлива головоломка: лише геній знайде число 81 за 6 секунд
Спробуйте знайти число 81 / YouTube

Це завдання не таке просте як може здатися на перший погляд. Мало кому вдається знайти число 81 всього за 6 секунд. Якщо вам вдалося це зробити, то, імовірно, ваш рівень IQ на доволі високому рівні. До того ж вашій спостережливості можна лише позаздрити.

відео дня

Якщо число знайти не вдалося, то приділіть собі трохи більше часу на виконання цього завдання і ви обов'язково знайдете правильну відповідь. Нижче публікуємо правильну відповідь на цю головоломку.

Запаморочлива головоломка: лише геній знайде число 81 за 6 секунд
Правильна відповідь / YouTube

Нагадаємо, раніше Главред розповідав про головоломку, яка зведе з розуму навіть геніїв: ніхто не може знайти конверт на картинці. Ця задача змусить кожного поламати голову під час її вирішення.

Також Главред розповідав про вибухову оптичну ілюзію: тільки мудреці з легкістю знайдуть 10 облич на дереві. На виконання цього надскладного завдання у вас є лише 10 секунд.

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти