StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Експерт з прання показала одну "секретну" кнопку в пральній машині, яка швидше висушить білизну

12 січня 2024, 21:14оновлено 13 січня, 10:36
Щоб одяг сушився швидше, можна використовувати вентилятор, це ефективніше, ніж опалення.
Як висушити одяг швидко
Як висушити одяг швидко / Колаж Главред, фото freepik

Коли сонця немає, висушити одяг - нездійсненне завдання, але одна жінка розповіла, що є одна кнопка пральної машини, яка миттєво підготує речі до використання.

В Instagram @thisgirlcanorganise, яка є експертом в організації та упаковці, поділилася своїми порадами про те, як висушити білизну, пише Mirror.

Як висушити одяг в пральній машині

Виявляється, є зручна кнопка, яку ви можете натиснути, якщо потрібно, щоб речі висохли швидше, — і саме вона дозволяє вам виконати подвійне віджимання.

відео дня

Можливо, вам буде цікаво: Потрібні тільки два побутові предмети: як зробити економну грілку для рук.

"Подвійний віджим білизни! Ваш одяг вийде набагато сухішим, що дозволить йому швидше висохнути. Завжди швидко струшуйте одяг перед тим, як розвішувати їх сушитися, щоб розгладити складки", - написала вона.

Вона також порекомендувала людям розкласти одяг на сушарці, щоб повітря могло обтікати його. Так час висихання прискорюється.

Ще одна порада - використовувати осушувач повітря, оскільки він видалить вологу з повітря, дозволяючи одягу швидше висихати, одночасно запобігаючи утворенню конденсату та цвілі в будинку.

Але якщо у вас немає осушувача повітря, вона порекомендувала відкрити вікно і розмістити вентилятор біля природного світла. Крім того, вона сказала, що ви можете встановити вентилятор для циркуляції холодного повітря, який допоможе одягу швидше висохнути і запобігти появі цвілі. Можна використовувати будь-який настільний вентилятор, і це набагато дешевше, ніж включати опалення.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти