StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Потрібні тільки два побутові предмети: як зробити економну грілку для рук

12 січня 2024, 18:19оновлено 13 січня, 10:44
200
Таку грілку можна нагрівати необмежену кількість разів.
Потрібні тільки два побутові предмети: як зробити економну грілку для рук
Як зробити грілку швидко / Колаж Главред, фото скріншот TikTok (the.cosyclub), flickr (JoslynLM)

Цього тижня температура по всій Україні різко впала, і багато хто з нас прокинувся від морозу. У прохолодну погоду завжди рекомендується тепло укутуватися, але коли ви перебуваєте вдома, кінцівки, наприклад руки, легко можуть замерзнути, навіть якщо ви носите джемпери і загортаєтеся в ковдри.

На щастя, є дешевий і простий спосіб зберегти ваші руки в теплі цієї зими. Все, що вам потрібно зробити, це знайти старий шкарпетку і трохи рису, з якого можна зробити домашню грілку для рук.

Як зробити грілку в домашніх умовах

Лайфхаком для грілки поділився в TikTok @the.cosyclub, який описав її як незамінну річ для холодної погоди, яка не коштує майже нічого. Тим більше, що у більшості з нас вдома вже є шкарпетки та рис. Якщо вам потрібно купити рис, то в більшості супермаркетів можна придбати нешліфований білий рис.

відео дня

Можливо, вам буде цікаво: Експерт з прання показала одну "секретну" кнопку в пральній машині, яка швидше висушить білизну.

У своєму відео користувач соціальних мереж показав, що все, що вам потрібно зробити, це насипати трохи рису в носок, а потім зав'язати на ньому вузол, щоб рис був надійно закріплений. Потім просто покладіть шкарпетку в мікрохвильову піч і розігрійте її. Рис залишиться теплим, і ви зможете тримати носок в руках, щоб зігріти руки, або навіть використовувати його для зігрівання ліжку.

"Це нескладно, дешево і легко зробити, і при цьому вам буде тепло і спекотно! Ціни на електроенергію божевільні, так що ми збережемо ваш затишок", - говорить тіктокер.

У відеоролику TikTok не вказано, на який час потрібно класти носок в мікрохвильовку, але цей спосіб також був опублікований на сайті скаутів, де говориться, що його потрібно готувати в мікрохвильовці тільки 30 секунд.

Не слід нагрівати рис занадто довго, адже він може підгоріти, залишивши неприємний запах. Однак якщо ви нагрієте рис протягом 30 секунд і дасте йому повністю охолонути, ви зможете без проблем нагрівати його знову і знову.

Більше новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти