StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Ви точно їх не прибираєте: експерт з прибирання розповіла про найбрудніші місця в будинку, які люди пропускають під час прибирання

8 січня 2024, 21:01
422
У будинку є багато предметів, які потрібно обов'язково прибирати.
Ви точно їх не прибираєте: експерт з прибирання розповіла про найбрудніші місця в будинку, які люди пропускають під час прибирання
C чого почати прибирання / Колаж Главред, фото flickr (Marco Verch)

Прибирання будинку може стати терапевтичним заняттям, коли ваш будинок з брудного перетворюється на блискучий, але один експерт з прибирання виявив деякі місця, які люди завжди пропускають.

Хочеться думати, що під час прибирання вам вдасться дістатися до кожного куточка вашого будинку, але фанат прибирання Ліббі Уортон розповіла про найбрудніші місця, на які завжди потрібно звертати увагу, і про найбільш поширені місця, які пропускають, пише Mirror.

Найбрудніші місця в будинку

Ліббі Уортон регулярно ділиться порадами та рекомендаціями щодо прибирання у своїх соціальних мережах, і в своєму недавньому відео вона підкреслила, що багато власників будинків забувають чистити єдине, до чого люди торкаються щодня - ручки та дверні ручки.

відео дня

"До них торкаються щодня, і ви дуже рідко їх чистите. Я використовую антибактеріальний спрей", - каже вона.

Інший предмет домашнього вжитку, який, за словами Ліббі, рідко чистять, - це миски для домашніх тварин. Власникам слід пам'ятати про бактерії, і вона пояснила: "Миски для собак або будь - яких інших домашніх тварин - у них розмножується безліч бактерій. Навіть якщо ви регулярно їх миєте, вони, швидше за все, дуже, дуже брудні".

Наступним місцем, яке Ліббі назвала неприємним, стали кухонні губки. "Якщо ви миєте посуд і кладете губку в сторону - це нормально, але в одній такій губці може жити близько 10 мільйонів бактерій. Якщо у вас є така губка, я просто викидаю її після використання".

Ліббі також розповіла, що дерев'яні предмети, такі як обробні дошки, - ідеальне місце для розмноження бактерій.

"Будь-які обробні дошки - на них процвітають бактерії, скажу я вам!"- процитувала вона.

Ліббі розповіла про те, як багато місць, куди може потрапити бруд, і сказала: "У вашому домі є багато місць, які дійсно брудні, і на них набагато більше мікробів, ніж ви думаєте", - і порадила використовувати антибактеріальний спрей.

Більше лайфхаків:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти