StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Гуру прибирання поділилася чарівним засобом для ванної, яке допоможе видалити стійкі плями від кави

8 січня 2024, 18:37
Цей лайфхак працює як з килимами, так і з диванами, але не тільки.
Гуру прибирання поділилася чарівним засобом для ванної, яке допоможе видалити стійкі плями від кави
Чи можна відіпрати пляму від кави / Колаж Главред, фото flickr (Kenny Stoltz, Adrian Clark)

Видалення плям з тканини може бути кропітким завданням, і з такою кількістю різних засобів для чищення плям може бути важко зрозуміти, який з них найкраще працює, але один гуру з прибирання поділився своєю кмітливістю та доступною порадою, яка допоможе видалити ці надокучливі плями. Ми всі занадто знайомі з відчуттям, коли розливаємо каву або рідину на килим або меблі, але цей зручний трюк заощадить години, витрачені на чищення, а також заощадить вам кілька копійок, пише Mirror.

Як вивести застаріле пляма від кави

Ентузіаст прибирання Деббі, відома під ніком @alifebetterorganized продемонструвала, як легко видаляє плями кави зі свого кремового матраца завдяки одному секретному інгредієнту.

Деббі регулярно публікує відео з корисними порадами та підказками щодо прибирання, а її останнє відео показало шанувальникам, як вона легко видаляє вперті плями від кави за допомогою продукту, який вже є у більшості людей. Вона довела, що піна для гоління має набагато більше застосувань, ніж просто видалення волосся на тілі.

відео дня

"Чи дійсно крем для гоління видаляє плями? Давайте спробуємо його на моєму матраці, забрудненому кавою", - почала відео вона.

Вона розпорошила товстий шар по всьому матрацу і втерла його в тканину. Потім вона залишила його на дві години і повернулася з вологою ганчіркою.

Жінка зізналася, що була приголомшена тим, що тільки що натрапила на цей трюк, і поділилася, що він також працює з килимами, а також з постільною білизною і матрацами. Далі Деббі уточнила, що матрацу знадобилося чотири години, щоб повністю висохнути, оскільки він був мокрим.

Деббі також пояснила, що це повинна бути піна для гоління, а не гель для гоління, але заявила, що не має значення, яка марка використовується.

Більше лайфхаків:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти