StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Дівчина епічно вирахувала хлопця-зрадника - відео набрало майже 200 тисяч лайків

6 червня 2024, 11:44
555
Вона була на межі заручин зі своїм бойфрендом і вже вибрала ідеальну каблучку, але щось пішло не так.
Дівчина епічно вирахувала хлопця-зрадника
Дівчина епічно вирахувала хлопця-зрадника / Колаж Главред, фото: pixabay.com, скріншот YouTube

Дівчина вразила користувачів соціальних мереж, розповівши про незвичайний спосіб, яким її найкраща подруга дізналася про невірність свого партнера, коли вони купували обручку.

Блогерка Таллула Роуз у своєму відео в TikTok застерегла своїх підписників "ніколи не довіряти чоловікам", розповівши у відео подробиці розставання своєї подруги.

За словами Таллули, її подруга була на межі заручин зі своїм бойфрендом і вже вибрала ідеальну каблучку.

відео дня

Дівчина вибрала каблучку вартістю понад 1 500 фунтів стерлінгів, і її хлопець погодився купити її для неї. Однак усе пішло не так, коли його картку відхилили - не через нестачу коштів.

TikTok

TikTok ("ТікТок") - сервіс для створення та перегляду коротких відео, що належить пекінській компанії "ByteDance". Запущена 2018 року міжнародна версія є провідною відеоплатформою для коротких відео в Китаї та стає дедалі популярнішою в інших країнах, ставши одним із найшвидшезростаючих і найзавантажуваніших застосунків, пише Вікіпедія.

Його картку відхилили, тому що він спробував купити каблучку Darry - розкішний бренд обручок, який вимагає від покупців пред'явити посвідчення особи і підписати угоду, яка зобов'язує придбати тільки одну каблучку для свого довічного партнера. Але він уже придбав одну каблучку раніше.

У відео, яке набрало майже 200 тисяч лайків, вона пояснила:

"Моя подруга зустрічається з цим хлопцем уже два роки. Два чортових роки, зрозуміло? Вони жили разом і збиралися побратися, вірно? І вона сказала йому: Я хочу каблучку від цієї компанії. Як хороший майбутній чоловік, він пішов і купив її. Я зустрічала цього хлопця, і, по-моєму, він просто до біса дурний і не розуміє, що це за компанія. Він іде купувати, а вона стоїть поруч із ним. Загалом, у покупці йому було відмовлено. Тому що, як не дивно, виявилося, що він уже купив одну каблучку, хоча моя подруга ніколи її не отримувала. Виявилося, що він купив її зовсім недавно, приблизно за місяць до цього", - поділилася блогерка.

Дивіться відео про те, як дівчина епічно вирахувала хлопця-зрадника:

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти