StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Чим розбавити лак для нігтів: лайфхаки врятують будь-який манікюр

18 вересня 2024, 04:37оновлено 18 вересня, 14:45
137
Якщо у вас виникла проблема, як відновити старий лак для нігтів, чи розбавити загуслий, її легко можна вирішити за допомогою лайфхаків.
Лаки для ногтей, маникюр
Чим розбавити густу основу для нігтів, чи лак / Колаж: Главред, фото: pixabay

З часом будь-який лак для нігтів може загуснути. Це стає проблемою, особливо коли у баночці його ще досить багато і викидати красивий лак шкода. Та поспішати купувати нову пляшечку не варто. Адже на Reddit користувачі поділилися, як розбавити густий лак для нігтів, щоб він знову був придатним для використання.

Якщо ви любите тему манікюру, вас може зацікавити: наймоднійший манікюр 2024 року: гучні тренди, які захочеться повторити.

Перед тим, як розбиратися, чим розбавити лак для нігтів, важливо знати, чому він загусає. Це може статися через тривале зберігання, часте відкривання пляшечки або неправильні умови зберігання.

відео дня

Найкращий і найбезпечніший спосіб, як розбавити густий лак для нігтів – скористатися спеціальним розріджувачем. Цей засіб створений для того, щоб відновити консистенцію лаку, не змінюючи його властивостей. Досить додати декілька крапель розріджувача, збовтати пляшечку та дати лаку настоятися протягом кількох хвилин. Після цього лак знову стане рідким і легко лягатиме на нігті.

Ще один популярний метод – це додавання декількох крапель рідини для зняття лаку. Однак до цього способу потрібно ставитися з обережністю, адже рідина для зняття лаку містить ацетон, який може змінити хімічний склад лаку та вплинути на його стійкість.

Якщо ви задумуєтеся, чи можна лак розбавити водою, то робити цього не варто. Єдиний варіант, коли можна скористатися водою, це з метою тимчасового розм’якшення. Налийте гарячу воду у чашку, помістіть туди закриту пляшечку з лаком і залиште на кілька хвилин. Після цього збовтайте пляшечку – лак повинен стати рідшим і легше наноситися.

Що таке reddit?

Reddit - сайт, що поєднує риси соціальної мережі і форуму, на якому зареєстровані користувачі можуть розміщувати посилання на будь-яку вподобану інформацію в Інтернеті і обговорювати її. Як і багато інших подібних сайтів, Reddit підтримує систему голосування за вподобані повідомлення - найбільш популярні з них виявляються на головній сторінці сайту, пише Вікіпедія.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти