StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Для чого водії возять в автомобілі лак для нігтів

19 серпня 2024, 16:11
7228
Лак для нігтів - це не тільки косметичний продукт, а й корисний інструмент в арсеналі будь-якого водія.
Для чого водії возять в автомобілі лак для нігтів
Для чого водії возять в автомобілі лак для нігтів / Колаж Главред, фото: pixabay.com

На перший погляд може здатися, що лак для нігтів в автомобілі - це суто жіночий аксесуар. Однак навіть чоловіки-водії все частіше тримають його в бардачку. У чому секрет такого незвичайного предмета в машині і як він може допомогти в екстреній ситуації?

Досвідчені автомобілісти знайшли кілька корисних застосувань лаку для нігтів, які можуть врятувати в несподіваних ситуаціях, пише сайт На пенсії.

Захист лакофарбового покриття

Невеликі подряпини на кузові автомобіля - це не тільки естетична проблема. Якщо не усунути пошкодження вчасно, на цих ділянках може з'явитися корозія. Лак для нігтів, підібраний за кольором, може стати тимчасовим рішенням.

відео дня

Він захищає метал від вологи та запобігає появі іржі. Звісно, це тимчасовий захід, але він дасть змогу зберегти кузов у хорошому стані до відвідування автомайстерні.

Чому не заводиться машина - основні причини

Машина може не заводитися з різних причин. Однією з найпоширеніших є розряджений акумулятор. Це може статися через тривалу неактивність автомобіля або через проблеми з акумулятором. Інша причина - проблеми із запуском двигуна, які можуть виникнути через несправний стартер або проблеми із системою запалювання. Також можуть бути проблеми з паливною системою, які можуть перешкоджати нормальній роботі двигуна.

Зупинка тріщини на лобовому склі

Ще одна хитрість, перевірена багатьма водіями, полягає у використанні лаку для нігтів на лобовому склі. Якщо тріщина тільки з'явилася, нанесення прозорого лаку може запобігти її подальшому поширенню.

Це допоможе виграти час, поки ви не заміните скло або не відвідаєте СТО. Для найкращого ефекту варто нанести кілька шарів лаку, щоб надійно зафіксувати пошкоджену ділянку.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти