Сяятимуть як нові: простий метод, який поверне блиск столовим приборам

10 жовтня 2024, 18:40
82
Дотримуючись елементарних правил чищення столових приладів, можна продовжити їх справний стан.
Сода, ложка, фольга
Ложки та виделки можна легко почистити вдома / Коллаж: Главред, фото ua.depositphotos.com

У кожного з нас вдома є столові прилади, якими ми користуємося щодня. Ні для кого не секрет, що з роками речі можуть псуватися та втрачати свою привабливість. Срібні столові набори — не виняток. Користувачка TikTok із ніком @Sara.and.ramal вважає, що повернути блиск ложкам та виделкам можна дуже просто.

За рекомендацією блогерки, щоб ідеально очистити найбрудніші срібні прибори, вам знадобиться лише два засоби — фольга та сода.

Насамперед приладдя слід помістити у каструлю з киплячою водою та додати туди кілька ложок соди, а також згорнути невеликі шматочки фольги та вкинути їх у воду.

відео дня

Далі необхідно залишити ложки та виделки кипіти, а потім можна діставати їх із каструлі. Але робити варто це обережно, адже столове приладдя буде гарячим.

Як очистити срібний посуд вдома: дивіться відео

Після вище перерахованих процедур, необхідно промити ложки та виделки під проточною водою та висушити, можна використати рушник чи паперові серветки.

У результаті кухонне приладдя має повернути свій оригінальний блиск та втратити тьмяність.

TikTok

TikTok ("ТікТок") - сервіс для створення та перегляду коротких відео, що належить пекінській компанії "ByteDance". Запущена 2018 року міжнародна версія є провідною відеоплатформою для коротких відео в Китаї та стає дедалі популярнішою в інших країнах, ставши одним із найшвидшезростаючих і найзавантажуваніших застосунків, пише Вікіпедія.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти