StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Блискучий 10-хвилинний трюк сантехніка очистить забиті засмічення без вантуза

11 грудня 2023, 17:16
26030
Сантехніки назвали найкращі засоби в боротьбі проти засмічень.
Як пробити засмічення
Як пробити засмічення / Колаж Главред, фото: скріншот YouTube

Засмічені стоки - це неприємно проблема, яка може торкнутися кожного. Їх очищення - це брудна робота і справжній головний біль, але знаючи певні хитрощі, з нею можна впоратись без особливих зусиль.

Придбані продукти можуть добре розчинити бруд і волосся, але вони можуть бути дорогими і, як правило, дуже токсичними. Ті, хто вважає за краще менш жорсткі і більш екологічні варіанти, можуть вибрати надійний трюк з харчовою содою, пише Mirror.

Експерти з сантехніки кажуть, що її потрібно змішувати з оцтом і водою і виливати в каналізацію між двома дозами окропу.

відео дня

Але найкращим способом очищення засмічення, кажуть фахівці, є металевий трос, що складається з витків дроту з проміжками між ними.

Інструмент може розбивати грудки волосся та інших матеріалів і зачіпати засмічення, одночасно очищаючи внутрішню поверхню труб. Злив води через пробки після цього допомагає перевірити, чи вирішена проблема або потрібне додаткове перемішування.

Однак експерт попередив, що власники будинків повинні використовувати цей метод лише в тому випадку, якщо ви впевнені у використанні техніки, інакше варто звернутися до професіонала.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти