StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

У США знайшли найпохмурішу кішку в світі

13 червня 2020, 00:52
На сторінку Angry Kitzia в Instagram підписані майже 80 тисяч осіб.
1591955194-2739.jpg
Киця любить свою господиню, але не любить гучні звуки / Instagram

У США знайшли наступницю сердитої кішки Grumpy Cat, яка померла в травні 2019 року. Нову зірку інтернету звуть Киця (Kitzia), її господиня - українка Вікторія, яка живе у Флориді.

На сторінку Angry Kitzia в Instagram підписані майже 80 тисяч осіб. Її фото посилають друзям, щоби проілюструвати, як виглядає ранок без кави, передає ТСН.

"Все почалося десь три роки тому. Наші друзі почали приходити до нас у гості і говорити: "О боже, що з вашою кішкою?" – розповіла господиня Киці.

відео дня

Кішку дівчині купив чоловік, коли вона була зовсім маленькою і могла поміститися у долоню. Киця любить свою господиню, але не любить гучні звуки.

"Я можу ввечері просто гортати Instagram, дивитися якісь смішні картинки, починаю голосно сміятись, і вона підходити, починає на мене гарчати", – розповіла Вікторія.

Нагадаємо, в Мережі користується популярністю ще один кіт зі специфічним виразом мордочки. Завдяки своїй зовнішності кіт "Джуно" (Juno) здається сердитим - морду обрамляє густа шерсть, сформована в своєрідні "роги" на маківці. Імовірно, пухнастик є поміссю гімалайської та тибетської порід.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти