StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Війна в Україні затягнеться до 2029 року, але активні бої завершаться у 2025-у – астролог Влад Росс

28 червня 2024, 09:00оновлено 28 червня, 10:15
418
До завершення активної фази бойових дій в Україні залишилося менше року, проте крапку у війні буде поставлено лише через кілька років.
Активні бойові дії в Україні закінчаться в травні 2025 року, вважає астролог
Астролог Влад Росс назвав рік, коли Крим повернеться в Україну, і війна закінчиться / Главред

Саміт миру, що відбувся у Швейцарії 15-16 червня, став початком кінця війни в Україні, і до завершення активних бойових дій залишилося менше року.

У дні, коли проходив саміт, Меркурій, що символізує переговори, з'єднувався з Венерою, що символізує мир, і Сонцем, планетою сильних світу цього, "планетою королів". І все це відбувалося при входженні Юпітера, планети геополітичної стратегії, у знак Близнюки, а це знак переговорів. Таке розташування планет свідчить про те, що саміт поклав початок миру в Україні.

Недарма під комюніке на саміті миру поставлено підписи лідерів понад 80 країн. Там підписалися навіть Угорщина і Словаччина, які завжди були проти України. Серед іншого вони підписалися під тим, що Путін став світовим злочинцем і краде дітей в Україні.

Тому, я переконаний, що саміт у Швейцарії – це початок кінця війни.

Безумовно, війна не закінчиться цієї миті, але активні бойові дії мають закінчитися до середини 2025 року.

Нумерологія цього періоду теж ідеальна для завершення боїв – 5.05.2025 або 25.05.2025. Якраз і Сатурн увійде в знак Овна 25 травня 2025 року, а Сатурн завжди пов'язаний з охолодженням і заморожуванням, Овен – це знак війни і конфлікту. Тому, суто з погляду зірок, конфлікт може бути заморожений у травні наступного року.

Але, підкреслюю, війна ще не закінчиться – просто на фронті перестануть стріляти з тією ж інтенсивністю, що й зараз. Йдеться про те, що завершиться активна фаза війни з Росією, і ми перейдемо до чогось, подібного до АТО, коли втрати з нашого боку були незначними (протягом місяця гинуло кілька наших солдатів).

Дивіться відео, в якому астролог Влад Росс назвав терміни завершення війни в Україні:

Якщо ж говорити про завершення війни в Україні, то за найпесимістичнішого прогнозу вона триватиме до листопада-грудня 2029 року. Адже, з погляду ведичної астрології, Юпітер у натальній карті України перебуватиме в домі катастроф і війни якраз до цього часу.

Хто такий Влад Росс

Влад Росс – український дипломований астролог, астрополіттехнолог. Народився в Одесі, астрологією займається з 1993 року. Консультує людей з усього світу, серед його клієнтів було і залишається чимало українських політиків і зірок шоу-бізнесу. У 1993-2000 роках навчався в московському Зороастрійському інституті Павла Глоби, пише сайт Влада Росса.

Україна повернеться до кордонів 1991 року остаточно лише у 2029-2030 роках. Принаймні я бачу великі перспективи повернення всіх територій України, включно з Кримом, під контроль Києва наприкінці 2029 року.

Замовити персональний гороскоп у астролога Влада Росса ви можете, перейшовши за посиланням.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їхні положення та твердження не можна перевірити чи підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за ім'ям і подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти